Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

íla

8. 8. 2008 21:13
*

Super!!!

0 0
možnosti
K

Kassiel

4. 8. 2008 16:26
A to je skutečně problém...

0 0
možnosti
M

MickeyMouse

4. 8. 2008 16:01
Prilis stupidni pro bezny zivot

Mozna by nebylo spatny, kdyby se tyhle "desne diskriminovane" holcicky obcas podivaly do zrcadla, zamyslely se nad sebou a uvedomily si, ze za to, ze nejsou brany vazne a jejich respekt ma level 0 nemuze minisukne, nebo hluboky vystrih, ale pouze demence proudici z jejich chovani, kombinovana s totalni neschopnosti :-) Mimochodem, jestli autorka podobne jeteho clanku je z te dvojice ten mozek, tak to bych si vazne rad precet blog te kamaradky :-)))

Samozrejme muze existovat i urcita forma predsudku zalozena na vzhledu, ale ani to nema s rozdelenim na pohlavi nic spolecnyho. Barbie se silikonama a v minisukni, je na tom 1:1 stejne jako metro s gel vlasy, retizkem na krku a tesnym trickem s napisem Gigolo 2008. Clanek se snazi mlatit mrtveho feministickeho kone a podporovat teorii, ktera je od zacatku naprosta blbost. Rv

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

4. 8. 2008 15:39
Tak jsem se zasmál,

když jsem si ji představil ve Švédsku, jak prchá před skupinou černých muslimů, kteří považují za svou povinnost ji znásilnit. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

antees

4. 8. 2008 15:12
Kdo s čím zachází....

Člověk - žena i muž - by měl znát svou cenu. Pokud už si chci mermomoci na sebe vzít něco vyzývavého, nebo netradičního musím počítat s tím, že vzbudím pozornost, ALE taky by to mělo být v souladu s jeho/její osobností. Takže - budou se na mě dívat, jako kdybych spadla z Marsu, ale vím, že jsem to já a že mám ty kvality, které v té určité práci potřebují a dám to najevo.

Nosit pořád jen super sexy tiny mini cokoliv je prostě jen provokace. 

0 0
možnosti
VN

VasekN

4. 8. 2008 14:07
:-/

Myslím si, že rozhodně do práce sexy oblečení nepatří, teda pokud dotyčná neopracuje v erotickém průmyslu kde je naopak vyžadováno :-) Venku ať si nosí co chce, ale holt musí s pozorností počítat. Pokud by tak tomu nebylo a nás muže by pohled na sexy ženy nezajímal myslím, že lidský druh by neměl dlouhého trvání. Přece jen sexuální pud patří k nejsilnějším a je zcela v pořádku a v zájmu zachování rasy, že tomu tak je. Článek jakoby nabádá, že v podstatě za to můžou muži, že ženský nemůžou chodit v čem chtějí, ale dobrá otázka je kvůli komu se tedy vlastně takhle oblékají? ;-)

0 0
možnosti
RK

Radek0075

4. 8. 2008 14:10
Re: :-/

No jistě. Sexuální pud patří k nejsilnějším a  nevidím nejmenší důvod, proč bych ho měl každej den 8 hodin potlačovat :-P

0 0
možnosti
PJ

patockajan

4. 8. 2008 13:57
Co k tomu dodat...

Víte, že většina lidí má mnohem, mnohem větší problémy? Mně to připadá, jako když si boháč stěžuje, že je odporně bohat.

0 0
možnosti
JM

Hucul

4. 8. 2008 12:56
Ale kde to jsme?

To se mame porad chovat jako utaple muslimky a nosit jen to, co nam dovoli "udrzet si respekt"? A co takhle jinak? Co treba ziskat respekt nejak jinak nez tim, jak vypadame?

V zivote by mne nenapadlo prijit do prace v minisukni, ale na druhou stranu, ja bych si ji neoblekla ani jinam. Muj sef respektuje moje schopnosti bez ohledu na to, zda mam na sobe kostymek, modni robu nebo trictvrtaky a bavlnene triko. Danove si davaji primo zalezet na tom, aby tu bylo jedno, kdo jak chodi do prace. Vyjimkou byl pred par lety jisty vedec, ktery v lete prichazel ve stale mensich a mensich kratasech, tricka, tilka ci kosile nemaje. Od jisteho minimodelu kratasu byl z duvodu verejneho pohorseni vyzvan, aby si "pres to spodni pradlo natahl kalhoty".

0 0
možnosti
AH

nyny.

4. 8. 2008 12:52
hihiiiiiiiiiii

Ta poslední věta mne dostala. nemá chybu, karma

0 0
možnosti
JH

jirka180

4. 8. 2008 12:43
No nevím

No, nevím, jestli tohle není příliš feministická úvaha. Každý snad může nosit cokoliv, pokud dodrží přiměřenou míru vkusu a odpustí si, zejména dámy, případné provokování. Jedno ani druhé bohužel spousta dam nedokáže, tak by se neměly divit. Zažil jsem spoustu velmi atraktivních žen na managerských pozicích a byly respektovány jako managerky, nikoliv jako modelky.

Možná by bylo zajímavé vědět, s jakými kolegy pisatelka přichází do styku, pokud v zaměstnání mají problémy s erekcí. Myslím tím nežádoucí, nikoliv chybějící.

0 0
možnosti
MH

mona m.

4. 8. 2008 12:50
Re: No nevím

Pisatelka problém nemá. Už. pisatelka nosí džíny. A pracuje ve většinově ženském kolektivu ;-) Už ;-D

0 0
možnosti