Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

12. 8. 2008 15:27
tak nevím mono

musím souhlasit s alexem, předběhl mne a lépe bych to nenapsala.Hovory o mužích v kolektivu znám pouze tehdy, pokud je nějaká členka v maléru, jinak ne a že tedy jsem za život vystřídala ženských kolektivů hodně a kamarádek taky mám pár. A dost mne zaujalo vaše kategorické odmítnutí spojení sex-cukrování, chápu z toho dvě alternativy - buď při sexu v\žadujete sadomaso nebo nemáte spojení sex-citová stránka.To musí být dost blbej život.

0 0
možnosti
AH

alex hart

12. 8. 2008 15:09
Není žena jako žena!

Ono ale hlavně záleží na tom, zda jde o ženy inteligentní či trochu nablblé. Zda jde o ženy, které něco ve svém životě tvoří a mají své specifické zájmy a nebo o ženy obecné, bez širšího rozhledu, kterým skutečně nezbývá něž jen hovořit o těch osobních vztazích.

Musím říct, že jsem potkal ženy z obou konců uvedeného spektra i ženy docela normální a zdánlivě obyčejné. Většinou jsem ale podobný problém neměl.

Je asi jistě pravda, že ženy více než muži preferují dobré vztahy před bojem o své místo na slunci, ale ani tady by se nemělo zjednodušovat a nesprávně generalizovat. Takže když autorka uvádí své postřehy o ženách, měla by se především zamyslet nad tím, s jakým druhem žen vlastně ponejvíce komunikuje a do jaké kategorie vlastně sama patří. Co čtu její blogy, všechny jsou prakticky jen o vztazích s muži. O politice nula, o ekologii a energetice nula, o vesmíru nula, atd., atd. Začněte od sebe vážená autorko!!!  

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 8. 2008 18:15
Re: Není žena jako žena!

Nu, myslím Alexi, že tentokrát to Mona trefila přesně (teda bohužel opět). Prostě ženské jsou sebestředné a tak se nedokáží bavit o ničem jiném, než o sobě, tj. jak se realizují prostřednictvím mužů (nebo u mužů). My se realizujeme jinak, proto se o ženských bavíme podstatně méně a už vůbec si nesdělujeme podrobnosti o intimitách s těmi svými. Vyrůstal jsem v lázeňském městečku a tak se mi dostalo řádného ponaučení už v útlém věku - co všechno si dokázaly takové stokilové holky říci, to jsem žasl.

0 0
možnosti
TB

Tomáš Bobek

11. 8. 2008 21:17
Tak nevím nevím

Asi záleží trochu i na věku dotyčných diskutérek, stavu, počtu dětí... Ve vlaku mi onehdy brebentily v kupé dvě skoro hodinu, a bylo to o dětech, kolegyních z práce, vaření a dovolené. "Ten jejich" se tam objevoval spíš sporadicky...

Na nekonečné řeči o chlapech bych tipoval ty mladší, co ještě žádného mužského nastálo nemají a ještě jim neudělal mimino.

0 0
možnosti
M

MickeyMouse

11. 8. 2008 17:52
Muzska perspektiva

Muzi z me zkusenosti probiraji z 80% sve zajmy a aktivity, ktere maji spolecne s tim danym kamaradem, se kterym se zrovna bavi. Takze teoreticky, pokud jsou to oba gigolove, tak je mozne, ze se bavi i o zenach, ale drtiva vetsina muzske populace tohle tema vubec neresi. A kdyz uz, tak minimalisticky ve stylu "co ta tvoje?" .. "klasika". Takze bych si nedelal prehnane iluze o tom, jak o vas chlapek nekde vede filozoficke debaty ;-)

0 0
možnosti
GS

all_the_way

11. 8. 2008 14:55
S kamaradama se bavim

o aktualnich kauzach 10%, zenach 10%, filmech 20%, knihach 10%, planech do budoucna 10%, praci 10%, politice 10%, sportu 10%, zbylem (kultura, historie, zazitky z nataceni...) 10%.

 Vseobecna ironie a sarkasmus prorusta vsemi zminenymi tematy, vcetne zen :D.

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

11. 8. 2008 14:36
Ještě mě napadlo

Se mnou řeší kámoši svůj vztah hodně. Hlavně sex. Asi se jim s holkou lépe povídá. Vždycky chtějí znát ženský pohled zvenčí:-) A někdy teda koukám, jaké kraviny řeší:-)

0 0
možnosti
M

mo-ko

11. 8. 2008 14:22
o chlapech se skoro nebavíme

mám dlouholeté kamarádky a o svých chlapech si maximálně řeknem: "tak co?" "dobrý". A pak se vrhnem na to, co kdo novýho viděl, přečetl, koupil, zažil.....Dokud je vztah v pohodě, není co rozebírat.;-)

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

11. 8. 2008 13:28
Karma

Přítel mi říkal, že se o nás opravdu nebaví a když tak v dobrém. Možná je to i otázka ješitnosti. Nechcou nás pomlouvat, protože je to vlastně trochu i jejich selhání. Nevím. Snad se pánové vyjádří.:-)

0 0
možnosti
JD

pedr64

11. 8. 2008 13:33
Re: Karma

ano, tak nějak to bude. Přiznat se, že mám doma protivnou hádavou megeru se dá pouze těm, co ji znají;-D

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

11. 8. 2008 13:27
řeči o chlapech jsou ještě fajn.

Horší je, když se přejde na dětičky a vaření. Rv

0 0
možnosti
ZK

SID09

11. 8. 2008 12:39
O čem ?

Dámy mohou být v klidu. Chlapi mluví o všem možném, ale ženských skoro vůbec. Maximálně pochválí výstřih šikovné servírky, nebo ohodnotí pochvalně vzhled nějaké ženské z práce...., ale osobní zážitky a zkušenousti s ženskýma je naprosto zapovězené téma. Nikdo se tím nechlubí a nikoho to ani nezajímá, protože stejně by se s počtem vypitých piv přehánělo - a to velmi. Ze vztahů mezi mužem a ženou je povoleno vyslovit maximálně 3 věty typu - ta moje mne zase tak naštvala, ..... ( nebo ) pustila do osvěžovny jen na 2 hod......., Jinak nic !

   

0 0
možnosti
MH

mona m.

11. 8. 2008 12:42
Re: O čem ?

A proč je to tabu? kvůli soutěživosti? aby se neshodili? nebo proč? Vždyť nejlepší přátelé by si neměli nijak závidět ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik