Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kraken

16. 3. 2009 11:20
hezke

vzpomnel jsem si jednu romaticku komedii s H.Fordem (7 dni a 7 noci?), kdy slecna dela v redakci nejakeho zenskeho casopisu, ktery radi, jak ulovit chlapa, co na sebe a tak... A Ford je takovy neotesany pilot letadla nekde na ostrove. kdyz na to dojde rec, Ford se zepta:"Vite, jak dostat chlapa? Proste mu reknete..."

0 0
možnosti

Vikina

15. 3. 2009 3:04
Moni,

tentokrát fakt dobrý. V

0 0
možnosti

Vikina

15. 3. 2009 18:46
Re: dodatek pro vdané

přidávám manuál poznatků, o němž Mona zatím nemá tušení (a dlouho mít nebude).

Dámy, po ulapení a okroužkování se neměňte, prosím, ve šmudly. I ženatý muž má právo mít doma pěknou ženu. Rozhodně ji nemá na to, aby se za ní chlapi otáčeli jen na ulici.

S tím přímým říkáním si o sex radím k opatrnosti, některé muže to krapet vyděsí (následně zimpotentní), někteří jsou naopak nadšení - je to na Vás.

A především, nemluvte na muže, když něco dělá - muž zvládne jen jednu věc, takže Vás prostě neslyší. Zejména když mu chcete sdělit něco opravdu důležitého, donuťte ho, ať s prací přestane a dívá se na Vás. Smiřte se jinak s tím, že zatímco Vy jste vygenerovány na soustavnou komunikaci, muži na mlčenlivost. Při lovu mamuta se rozhodně nemohli vykecávat, jaké to včera s manželkou bylo. Jinak doma samo můžete mluvit do aleluja, někteří muži jsou i rádi, když jim doma šumí nějaký vodopád, prostě jej slyší, ale nevnímají. Tak to vemte jako fakt a nečertěte se - jen některým sluší, když hulákají.

0 0
možnosti

dino_na_idnes

12. 3. 2009 21:45
No

Tedy z Vašeho příspěvku plyne, že ženy jsou potvory, jejichž primárními myšlenkovými vzorci jsou úskoky, přetvářka a klam, zatímco muž je věrný sám sobě a když vidí strom, řekne prostě strom?

Tak to není nic nového. A pak se divte, že je chlap ve 35 svobodný, to není podivín, ale vítěz. ;-)

"Být ženou je nesmírně složité a vysilující." Tak to vzdejte a buďte upřímným člověkem. :-)

0 0
možnosti

fext

11. 3. 2009 8:44
jak kniha medle...

"...ukáže na vybraný objekt a dostatečně hlasitě prohlásí: „Tohle chci k narozeninám!“"

Do kamene tesat.VVV

0 0
možnosti

Jack777

9. 3. 2009 20:04
...

Ženám většinou musíte vše vysvětlit polopaticky a přímo. Myslím, že většině žen chybí taková ta filozofická schopnost abstraktního myšlení a neumí tolik číst mezi řádky  a vidí věci příliš černobíle. Věří tomu co vidí a slyší.

Myslím, že většina chlapů ihned pozná když holka klade nástrahy a lákadla, ale dokážem to zařídit tak, aby jim nedošlo, že o tom víme. Prostě děláme blbý a ženský na to skočej, mají pak lepší pocit :-). Necháme je klást pastičky a testujeme tím jestli za něco ta ženská vůbec stojí. Když ne, tak jí necháme plavat, ona má pocit, že jsme si ničeho nevšimli a vyklidí pole s pocitem, že jsme totální troubové a aspoň jí neurazíme odmítnutím. Když se nám líbí, tak jí prostě zbalíme :-)

Co se týče říkání si o sex, mojí přítelkyni to teda problém nedělá, možná je to tím, že je z asie, společnost postavená na budhismu asi není tak upjatá co se sexu týče :-).

0 0
možnosti

Jack777

9. 3. 2009 20:25
Re: ...

P.S.

Ženský, to jste vážně tak hloupé a myslíte si, že nám nedochází, že když se hodinu hrabete mezi drahejma halenkama a pak pořád mluvíte o tom jak by vám slušely ty krásný boty, že byste rády, abychom je koupili? Třeba se nám jen zrovna nechce utrácet :-).

Jo a jen křupan se ptá partnera přímo co by chtěl k narozenimám, nebo jestli by vůbec něco chtěl. Na takovou otázku je mi trapný odpovídat...

0 0
možnosti

Wendolene

9. 3. 2009 19:21
Predstavte si, ze jsou lide, kteri uvazuji jinak

Ono to cele totiz neni o valce mezi muzi a zenami , ale o partnerstvi. Najdou se hystericke zeny i hystericti muzi, nekdy se zeny chovaji jako muzi a muzi se chovaji jako zeny. Ovsem nejhorsi je zena, ktera se snazi za kazdou cenu chovat jako muz, ve snaze zalibit se muzum, ale stejne zustane sama, protoze muzum se prece jenom libi zeny, chovajici se jako zeny.

0 0
možnosti

mona m.

9. 3. 2009 19:34
Re: Predstavte si, ze jsou lide, kteri uvazuji jinak

Tak tohle je uplna pravda!!!! Kde je tlacitko "karma za diskuzni prispevek"??? R^:-)

0 0
možnosti

VOICE_OVER

9. 3. 2009 19:17
Je velmi tezke...

Je velmi tezke najit takto uvazujici zenu.

0 0
možnosti

vdanicek

9. 3. 2009 20:51
Re: Je velmi tezke...

Ani ne, staci se jen dobre porozhlednout:-)

0 0
možnosti

meduzka555

9. 3. 2009 19:00
zase

mám pocit, že jsem chlap...

0 0
možnosti

mona m.

9. 3. 2009 19:33
Re: zase

Klid, nektere zeny proste jsou muzi... i kdyz je na hrudi a v kalhotach vsechno spravne... :-)

0 0
možnosti

tatka_smoula

9. 3. 2009 18:39
Koukám,

že i ženy dokážou mít krásný smysl pro humor. Tleskám a karma R^;-)

0 0
možnosti

Barbarela

9. 3. 2009 18:35
trefné

Velmi trefný blog! Moc se mi líbí a je zcela podle pravdy.Někdy mi vážně i velmi úžasní a inteligentní chlapi připadají totálně zabednění a neschopní hlubšího chápání..no ale oni prostě jen myslí jinak než ženy.

No prostě fakt trefný blog.;-)

0 0
možnosti

Alrauna

9. 3. 2009 19:27
Re: trefné

Ale houby...  On každý, s kým žijete v partnerském vztahu, je trochu "zabedněný", protože absolutní a stálá empatie není možná. Tak jak se ženy hádají s partnery, se i lesby hádají s pertnerkami a stejně se hádají homosexuálové, i když tam žádná pohlavní bariéra není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik