Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

8. 7. 2008 16:15
Skvělé Mono,

myslel jsem si původně, že jsi střelená, ale toto mě fakt pobavilo. Chtělo by to ještě trochu rozvést, člověk se má furt co učit. Doufám, že vám ženským ty grify ještě dlouho vydrží, byť se obávám, že na dnešní mladou generaci to už moc neplatí. Soudím tak dle mých kluků, a že to věru nejsou žádní kriminálníci, kteří při spatření výstavního kusu (třeba takového, jakého sis umístila na blog), an stojí bezradně na silnici u nepojízdného auta, tento spíš přejedou, než aby zastavili. Nevím, kde se to v nich vzalo, ale mají už v sobě zabudován jakýsi obranný reflex - že by výchova maminky?

Pokud se jinak chceš jednou vdát, měla bys už začít přemýšlet i nad jinými hodnotami, protože věř mi nebo ne, oni ti hnusní chlapi v manželství vyžadují úplně jiné věci. Různé ty make-upy, vyholování se úplně všude apod. je v této fázi spíš iritují takže zde spíš ubrat. Také manipulace funguje jen do určité míry, v zásadě pak je to bezpečná cesta k rozbití vztahu. Tak přeji hodně štěstí.

0 0
možnosti
+

+Granit+

8. 7. 2008 16:18
Re: Skvělé Mono,

čau Viki tak jsem tu, můžem se tu cicmat? jen jako abys nebyla pobouřena jako dnes v noci víš?

0 0
možnosti
-

-clovek-

8. 7. 2008 15:23
Děkuji

I když zatím žádný návrh řešení nepadl, tak je velice pozitivní, že nepadaly přímé útoky a urážky. Jen nezapomínat, že historie se stále opakuje. I já dnes říkám, že mladým patří svět a moc jim fandím. Přesto když budou ženy ve válce z muži, tak budou vaše děti trpět stejně, jako jsme trpeli my. Uč se, to nedělej, nikam nepujdeš, sem tam výprast nebo pár facek atd. Stejně tak jako se to nelíbylo mě, tak se to nelíbylo mým dětem a stejně tak se to nebude líbit ani vašim dětem. Tak proč se konečně nad tím nezamyslet a neukončit válku mezi mužem a ženou?Děti vám budou vděčné.

:-):-)

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 7. 2008 15:44
Re: Děkuji

Ale člověče, ukončit válku, která trvá od počátku světa? To by pak ženské přestaly být ženskými a co bychom si pak počali? Nestačí, že se už z mnohých chlapů stali skoroženské, načež je zděšené partnerky fofrem opustily, protože se jim zastesklo po troše mužské surovosti? To neřeš, řeš sám sebe.

0 0
možnosti
KD

divilek

8. 7. 2008 14:48
No, možná je to i otázka věku...

...starší pán už třeba ocení, když si kvůli jeho pomoci někdo povytáhne sukýnku, nebo rozepne knoflíček a příjemně se usmívá. A přistupuje na hru - něco za něco - já se kouknu na něco mladého a příjemného a za to udělám nějakou službičku? Akorát to asi narazí u jinak orientovaných pánů, příliš senilních a těch, co ženy nesnášejí. A možná i u příliš mladých, kteří ještě neocení tu povytaženou sukýnku či rozepnutý knoflíček :-).

0 0
možnosti
MH

mona m.

8. 7. 2008 16:18
Re: No, možná je to i otázka věku...

no a právě v tu chvíli je nutné "složit" zbraně a být "normálním" člověkem a ne ženou... :-)

0 0
možnosti
P

pasingr

8. 7. 2008 11:06
Ještě jsem to vylepšil

a takové "kamarádce" jsem na rovinu řekl, že na mne mrkání (a ostatní triky) nefungují.

 Kamarádka mne pozvala na kafe a jestli mi nevadí, že přitom bude sázet rajčata. Nevadílo, popíjel jsem kafe a ona sázela rajčata. Příště již jasně říkala o co jí jde.:-)

0 0
možnosti

anžto

8. 7. 2008 11:15
Re: Ještě jsem to vylepšil

dnes zasadím okurky?;-D

0 0
možnosti
-

-clovek-

8. 7. 2008 11:06
A co dál?

Kdo kromě konstatování nebo kritizování muže nebo ženy dokáže nabídnout nějaké řešení? Realita je tak jasná, jakože bohatí tvoří chudáky nebo z ženštilé vlády svými zákony násilí. Proto proč neustále něco kritizovat, když sám neznám řešení? Proč se nezamyslet nad těmi skutečnostmi a nehledat řešení? Přece globální oteplování postihne i velitelské ženy a matky, ješitné a otrocké muže, stejně jako neviné děti. Budu se těším na reakce. Každé zesměšnení nebo kritika vždy padne na hlavu toho kritického smíška. Tak už si konečně ani v těch diskuzích neubližujte. Stačí že vám ubližují vaši velitelé na hradě i v rodině. :-)

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

8. 7. 2008 11:45
bohatí tvoří chudáky?

a jak prosím?

0 0
možnosti
-

-clovek-

8. 7. 2008 10:55
Další řešení

Odbourat muškou ješitnost uznat ženskou nadřazenost a nechat ženy vládnou ze 100% účastí ve všech parlanentech a vládách. Tehdy by si žena uvědomila, že ani ona se svými zbraněmi a mateřkou láskou nedokáže vytvořit civilizaci bez násilí, bylo by to právě naopak. Ale ani to nehrozí. Nebo by se musel muž dokázat vzdát ženy. Tím by ženská zbraň zcela zanikla. Ani to nerozí. Nebo děti na školách učit moudrosti - lidské přirozenosti. Ani to nehrozí, jelikož jí už nikdo nerozumí díky všech náboženstvím, ideologiím a současné psychologii. Nebo by se museli zrušit peníze a už by se lidé nemuseli prodávat. Ani to nehrozí. Proto stále a stále hrozí globální oteplování. Nevědomost sice hříchu nečiní, ale na druhou stranu díky tomu lidstvo zanikne. A to je velice reálné hrozba.:-)

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 7. 2008 14:52
Re: Další řešení

zhledem k tomu, že naše mužská blbost nevyhyne, tak to s tím vyhynutím lidstva nevidím tak hrozivě.

0 0
možnosti
-

-clovek-

8. 7. 2008 10:39
Perla

Co článek to perla. Úplně svámi souhlasím. Co všechno toto přiznání znamená? Křesťastký svět je pod nadvládou ženy a jejich zbraní. Muslimové si drží nadvádu muže. Atomová bomba je proti ženským zbraním jen nepatrná prskavka. Stoho jasně vyplívá, že za násilí v západním světě jsou jednoznačně viníci velitelé - ženy. V muslinském světě zase velitelé muži. Jak tedy dojít ke smíru? Bezbraný muž a žena s tou nedrtivější zbraní, proti které zatím muž nenašel obranu. Jedna věc je, že by ženy složili své zbraně. To nehrozí. Druhá věc je, že by se muži museli stát lidmi a ne dobrovolnými otroky žen. Ani to nehrozí. Přestože je jediné možné funkční soužití, kdy je žena stejně svobodná jako muž je, pochopit lidskou přirozenost. A to je největší problém. Pak už můžeme jen čekat, kdy obje nepřátelské strany konečně prohrají tu poslední válku a to ze samotnou přírodou. Opravdu krásné vyhlídky. :-)

0 0
možnosti
RK

Radek0075

8. 7. 2008 10:31
Jaké ženské zbraně?

To co popisujete je normální lákání samečka. Problém je, že celá řada žen toho vědomě zneužívá. Svádět chlapa jen proto, aby zaplatil drink, nebo přestěhoval nábytek, je obyčejná podlost. To vám není ani trochu líto chlapa, kterýho tímto způsobem využijete? On si myslí, že konečně narazil na tu pravou, konečně na tu, která o něj projevila zájem, která ho miluje. A pokud jde o ty kamarády. Nepochopil jsem, proč si každá holka myslí, že má spoustu "single" "kamarádů". Chlap, kterej je sám, nepotřebuje kamarádku, ale holku na celej život. V opačném případě je buď teplej, nebo dementní a nebo je ona kamarádka o XX let starší než on.

0 0
možnosti
M

mynolta

8. 7. 2008 9:48
zbraně

Ty Vaše ženský zbraně je záludná věc ...;-)

0 0
možnosti
PN

vver440

8. 7. 2008 9:45
Když nefungují ženské zbraně

co se stalo, kačenka nastydla?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik