Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dino_na_idnes

12. 3. 2009 22:47
Au

Tak tenhle příspěvek je i přes jistou závádějící naivitu docela trefný.

Pravdou je, že bych asi opravdu chtěl za deset let být víceméně tam kde dnes, tedy mladý (či se aspoň tak cítící :-)), mající pár přátel, s nimiž můžu kdykoliv probrat cokoliv, úspěšný v práci, která mi poskytuje dostatek prostředků na splnění mých rozmarů. Už jen mít doma toho leguána (nebo bloncku podobného IQ, s leguánem si člověk tolik neužije... i když, kdo nezkusí, tak možná ani neví) a co chtít víc?

0 0
možnosti

Bob22

29. 10. 2008 22:09
za 10 let ...

Chtěl bych si rozumět víc než teď, chtěl bych vědět po čem opravdu toužím, nebo aspoň si to umět přiznat ... chtěl bych číst články, které mne nutí zamyslet se ... jako tenhle (posílám ti karmu) ... a chtěl bych, aby mé srdce bylo stále schopno se nadechnout k novému dobrodružství ... umět se nechat zlákat radostmi všedními, jimž pouze ryzí člověčenství dává punc opravdového života ... to vše jemuž se snažím podlehnout dnes a stále jsem nedosáhl mistrovstí ... je to málo? ... asi ano, protože život nabízí mnohem víc jen se dívat kolem sebe ... 

prostě slovy klasika ... chtěl bych stále mít tu dětskou zvědavost a prostou schopnost divit se chodu věcí ...

:-):-):-)

0 0
možnosti

h(r)ochy

29. 10. 2008 15:28
S křížkem po funuse ale

Nevím jak za deset let a nevím jak s tím, že člověk chce...

ale pokud se zadaří, tak si samozřejmě splnit svoji pětiletku, stihnout vykopat útulnou zemljanku a napůl žít venku....takže předpoklad za deset let je ten, že mě to buď nebude bavit a vrátim se do koloběhu...nebo ne....ale to už není o tom, co chci za 10 let, ale o tom co přijde :)

toť vize na 10 let vpřed..

to Lisinha: Chachaaaaaaaaaaaaaa božíííí...jen počkejte, do roka a do dne(nejdříve však po vašem 18tém roku života) budete v chomoutu :-)

0 0
možnosti

Lisinha

24. 10. 2008 22:09
Hm, dobrá otázka.

Domek s vyhlídkou na údolí, kde vede železniční trať a deset tisíc koček. No, koček může být i míň.

Práce se naskytne vždycky nějaká, kamarádi budou i když budu bydlet na Vystrkově a před manžílkem, dětičkama, hypotéčkou a idylčičkou mě snad bohové ochrání.

0 0
možnosti

dolch

24. 10. 2008 21:31
Nejblbější možná odpověď

Vím, že toho všeho je už příliš a velice nerad to zavlékám na jeden zmála blogů, který je v tuto chvíli "čistý". Ale nemohu si pomoc, jednou mě to napadlo, tak to musí ven. Za deset let chci být v zemi, kde není Paroubek, ani Sobotka, ani Ráth ani jiná podobná kreatura. To se mi ale asi nesplní ;-(

0 0
možnosti

Lilith+

29. 10. 2008 15:48
Re: Nejblbější možná odpověď

Já zírám...:-). To je (snad) tvůj první příspěvek, který má hlavu a patu ;-).

I drobný pokrok je třeba ocenit,  za to tě chválím R^.

0 0
možnosti

sabka

24. 10. 2008 19:22
já to mám vyřešené,

chci mít za deset /i dvacet/ let stejný život jako teď. Jsem relativně zdravá,mám pohodlné bydleníčko, skvělou rodinku, mazlivou kočičku, dost peněz na plnou ledničku...R^

Rada pro Mónu: "dávej pozor na to, co si přeješ, mohlo by se ti to splnit."

0 0
možnosti

jana.krcova

24. 10. 2008 17:20
Milá Mono,

odpovím pravdivě. Možná to bude znít jako klišé, ale já bych za deset let  chtěla uvnitř cítit,, že místo, kde žiji můžu směle nazývat domovem. Chtěla bych někoho, koho budu milovat a kdo bude milovat mě. Sladkou třešinkou na tomto dortíku "domova" by bylo dítě. Jelikož jsem dávno přestala cokoli plánovat, toto vše je jen mým přáním.

Hezký článek...J.

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik