Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EC

AKSAMIT

26. 8. 2008 7:19
No,toho si prave vazte...

osklivkam se to nestane a ty by si to zrovna strasne prali,aby je nekdo takhle"obtezoval"(podotykam,ze tohle ja nedelam,neni to muj styl,hi)....;-)

0 0
možnosti
MB

ma.bre

19. 8. 2008 7:34
Mně se nejvíc líbilo,

jak před ČTYŘICETI lety samotná chudinka dívenka nemohla přejít přes ulici, aby ji nepovažovali za děvku!

Tak to musí být autorka stejně pitomá jako její babička, která jí to zřejmě vykládala, když tomu věří.

V aktuálních souvislostech si všimněte na fotkách z 68. roku, jak tam má každá dívka garde!?! ;-D

0 0
možnosti
S

Santa

19. 8. 2008 8:44
Re: Mně se nejvíc líbilo,

Nikdy jsi neslyšel o prudérních 60-tých letech?

0 0
možnosti
DG

dj giovanni

19. 8. 2008 2:11
Proč jen restaurace a kluby?

Hodně jste to zjednodušila, dívky či ženy se ocitají samotné i ve vlaku, busu a věřte či ne i na nuda pláži atd. Normální borec předpokládá, že se děvče potřebuje dostat do bodu B nebo se chce opálit a zaplavat si a vůbec ho nenapadne, že si vyrazilo za seznámením.  Někdy ho napadne navázat kontakt, zvláště je-li jim souzeno být třeba tři hodiny 3 cm od sebe na jednom dvousedadle. To ale vůbec neznamená, že by ji chtěl balit a jistě když mu dívka řekne, že chce během cestyx zvládnout zbytek Kundery ve francouštině, chlap to pochopí a bude si číst třeba blogy na idnes. Jistěže jsou i chlapi zvyklí na to,že u báru sedí na stoličkách dívky lehčích mravů čekající na kšeft a jsou schopni podobně vidět i sólo ženy třeba v knihovně jestli tam někdy zabloudí. Ale proč házíte všechny muže do jednoho pytle?

0 0
možnosti
DG

dj giovanni

19. 8. 2008 2:14
Re: Proč jen restaurace a kluby?

pro jistotu aby někdo neodbíhal k překlepům, vím že fr je se zet a snad bych to zvládnul i jako la langue francaise;-D

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

19. 8. 2008 0:28
Nečtu knihy v restauraci..

nikdy bych to neudělal. Považuji každou knihu za intimní setkání s dojmy,které by takové prostředí rušilo. Dívám se na lidi, v restauraci. Jsou zajímavý. Číšnice co nenávidí svýho namachrovanýho šéfa, ale usmívá se na něj, jakoby byl její starej..rodinka co si hraje na šťastný a civilizovaný hnízdečko..osamělý pán s myšlenkama, které mu vyrývají vrásky hluboko do čela..notorik, co zapíjí svátek každý den a otravuje jakoby znuděnou sedumnáctku u hodinu rozpitého Danielse. Kniha..je do temnýho koutku, do světa kam může jenom moje vědomí.X

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

18. 8. 2008 21:31
je to v hlavě

znám ten pocit. Dříve jsem měla strach jít sama do kina abych nebyla "divná". Když už jsem se odhodlala, tak mi fakt připadalo, že na mne každej kouká a neřeší nic jinýho než to, co já jsem to za losera.

Časem mi došlo, že problém je jenom v mojí hlavě. Lidem jsem srdečně ukradená.

Do restaurací i klubů chodím sama běžně a že by na mne někdo "dorážel", to se mi stane zřídka. Přesto si nemyslím, že bych byla šeredná jak noc a nikomu se nechtělo. Prostě málokdo si to lajzne. A když už se odhodlá a když už je mi to náhodou nepříjemný, tak s úsměvem odpovím: "Promiňte, já si vyrazila sama a docela bych u toho ráda i zůstala, nezlobte se." A je po problému....

Je to hodně o tom, jak na lidi působíte, jak se cítíte vnitřně. Když si připadám, že jsem to přehnala s líčením a jsem taková jakási "lehká"... tak tak nepochybně budu působit i na lidi. Pokud však i s tou rudou rtěnkou nasadím výraz "nech mě na pokoji světe", tak i číšník bude mít strach se mě zeptat co chci k večeři... :-)

0 0
možnosti
H

h(r)ochy

18. 8. 2008 22:24
Re: je to v hlavě

Teď snad nezaložím oheň na střeše, moc se omlouvám, že to napíšu, obvzláště proto, že vaše články mám také rád,ale...pokud se trošku mýlím, tak mě bijte...pokud se mýlím ještě více, tak mě bijte 2x tolik. Rozdíl mezi Monou a Vámi je pravděpodobně tak 12 - 15 let. Prostě mládí má podle mě, co se "nadrženosti" týče navrch. Nejlepší si bude představit mladého jinocha usilujícího o Monu jako králíka, jež byl zrovna dovezen do austrálie, v období, kdy tam jiná králičí tlapka nevstoupila.:-)

Pro Vás navíc hraje fakt, že v momentě kdy někam jdete, tak v tomto ohledu máte v hlavě jasno. :-)

0 0
možnosti
I

iff23

18. 8. 2008 21:24
opet

tady nekdo vykrada sex ve meste :)

0 0
možnosti
RB

qfp

18. 8. 2008 20:36
Dejte vědět.

Ten nápad s knírem se mi zamlouvá,půjdu se na Vás podívat a třeba Vás ne-budu balit.

0 0
možnosti
ZN

eman1

18. 8. 2008 19:56
Zajímavý pohled,

ale teď si představte že to všechno jednou přestane a nikdo si vás ani nevšimne. Žijeme jen jednou.

0 0
možnosti
O

oooo

18. 8. 2008 19:12
Ani klacekm !

Tak tomu fakt nerozumím. Doufám, že se na mne nebudete zlobit, ale jestli ta fotka je autentická, tak já bych si k vám nepřised ani po třech letech strávených na pustém ostrově, kde byste byla jediná žena. Holt asi nemáme všichni stejný vkus.

0 0
možnosti
NB

j@ck

18. 8. 2008 19:15
Re: Ani klacekm !

A proc jsi to sem napsal?

0 0
možnosti
NB

j@ck

18. 8. 2008 18:03
-

Mono, ty by sis mela najit chlapa na nejaky vaznejsi a hlubsi vztah, pak nebudes resit veci jako pravo na sex a to ze se s tebou nekdo snazi seznamit. Sex a flirt jsou sice prijemne, ale jsou to pouze povrchni vztahy. ;-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

18. 8. 2008 18:27
Re: -

Me trochu pripada Mona nerozhodna, co vlastne chce? Bud mohu byt preletavy motylek nebo krasna kvetina, oboji nejde.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik