Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
-

-clovek-

1. 7. 2008 10:23
Nepochopení

Život není tak složitý, když člověk pochopí sám sebe. Nejde v tomto kratičkém příspěvku odpovědět na všechny vaše otázky. Proto jen kratičce. Ženská přirozenost je kapánek jiná než mužská. Proto nikdy nebude ani nemůže být nějaká rovnoprávnost, jelikož to je nesmysl. Vždy bude mezi mužem a ženou jen přirozenost. Jen vědět co to je. Z vašich otázek je jasné, že o muži toho moc nevíte. Na druhou stranu je poznat, že ani ženské chování vám není zcela jesné. Přesto se nevzávat a stále hledat. Nejvíce odpovědí dostanete v samotné přírodě od Sokrata, přes Buddhu až k Ježíši. Jen Sokrates zůstal v podstatě čistý. Z Buddhou i Ježíšem bylo náboženskými předáky uměle manipolováno. Přesto podstata člověka nejde nikdy zmanipulovat tak, aby nebyl časem pochopen. R^

0 0
možnosti
P

P_jako_Pavel

26. 6. 2008 23:39
nadpis příspěvku

no ale já pracuji v kolektivu spoooouuusty mladych lidi a docela velmi neformalnim, ale az na tuto jednu nerovnopravnou podminku:o))tudiz musim vyhledat a poukazat na nejake skotske predky, abych mohl aspon v te sukni:o))a kde pracujes, smim-li se zeptat?

0 0
možnosti
P

P_jako_Pavel

26. 6. 2008 15:18
Dodatek..

predem se omlouvame za me troufale a drze tykani, ale pises moc zajimave blogy..

0 0
možnosti
MH

mona m.

26. 6. 2008 15:43
Re: Dodatek..

ja na vykani moc nejsem, takze nevadi a za poklonu dekuji :-) a uprimne lituji, ze nemuze kazdy pracovat v "neformalnim prostredi a mladem kolektivu" jako ja ;-)

0 0
možnosti
P

P_jako_Pavel

26. 6. 2008 15:17
No jo no..

v tom pripade bych chtel upresnit, ze dresscode nebyva vsude plne vyhovujici rovopravnosti:o))

0 0
možnosti
P

P_jako_Pavel

26. 6. 2008 13:49
Rovnoprávnost neníííí..

Například dnes je horko a dusno a ženy si mohou přijít do práce v lehké sukýnce a muži tady musí trpět v kalhotech a potit se jako zmožená podsvinčata. Nikdo nám tu nedovolí dát si kratasy či nedej bože sukni:o))

0 0
možnosti
MH

mona m.

26. 6. 2008 14:36
Re: Rovnoprávnost neníííí..

;-D  mate si vybrat lepsi praci - ja jsem dnes napriklad v kancelari s panem v kratasech a v tilku :o)))))

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 6. 2008 2:35
Hm, vcelku zajímavé články

občas drsnější výrazivo (teda na dívenku). Kritika? Společnost není nakročena k rovnoprávnosti, v této oblasti je rovnoprávnost od 60. let. Váš pocit, že ženy jsou považovány za k..., zatímco muži za kladné bejčky, myslím už neplatí. Dnešní hoši snad nejsou zaprudění a dívenky si s tím už vůbec nelámou hlavu.

Co se týče postojů  k protějškům volnějších mravů, zde je samozřejmě hodně pokrytectví (bez urážky, myslím že více u žen, holky si totiž víc záviděj). Že muži balí holky na jednu noc je za samozřejmost, jen mi tu chybí, že stejně jednají i ženy. Někdy zaobaleně, někdy natvrdo. Že bychom je za to odsuzovali - nemyslím. Férová nabídka, přijmu nebo ne, stále jsme kámoši (teda vyjma manželek kamarádů, tam se nám přece jen protočí panenky). Horší to mají ty princezny nedotknutelné, co se jinak vyspí s celou ubytovnou (samo, že si to chlapi řeknou), to nejsou báječné holky do nepohody, to jsou fakt k... Jejich šance jdou k 0.

Tolik mužský náhled, omlouvám se za vpád do holčičího klubu.

0 0
možnosti
MH

mona m.

26. 6. 2008 10:52
Re: Hm, vcelku zajímavé články

Rovnoprávnost? Skutečně? Podle nicku usuzuji, že jste žena, podle názoru nikoliv. Rovnoprávnost je jen slovo, kterému jsme možná blíž, ale pořád to nění skutečně ROVNOprávné. Není to můj alibismus a neomlouvám tím své neúspěchy - je to prostě tak a z názorů některých šovinistických typů kolem mě, se mi chce zvracet!

0 0
možnosti
MM

myskamiki

24. 6. 2008 23:36
no

podle reakci nevim, na co cekate odpoved?

Jeden pohled, dalo by se rict reprodukcni, je ten, ze na rozdil od zeny, si muz potrebuje byt jisty, ze potomek je jeho a ze tudiz predal svou genetickou informaci. Z tohoto pohledu se da pochopit, proc zeny stridajici partnery, nejsou moc zadane u muzu.

Druhy pohled je pak o straveni prijemnych chvilek a tam je to skoro naopak.

Takze bych to tak videl na prusecik obou a tudiz v tom nehledejte logiku, neni tam ;-)

A resit devkar, devka - to je jen pohled spolecnosti a jejich pravidel.

0 0
možnosti
RP

r0p0

24. 6. 2008 17:51
Upřímně ...

... sice jste popsala většinový názor, ale věřím, že řadě mužů je, stejně jako mně, úplně jedno, kolik měla dotyčná partnerů ... za předpokladu, že je neměla v průběhu naší známosti ;-D Normální chlap se na takové věci neptá a nešťourá se v minulosti, ale žije příjemnou přítomností a pro tu je příznačné, že čím víc měla dotyčná partnerů, tím je zkušenější ... a to je přece jedině fajn ...

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

24. 6. 2008 16:31
Fr. Šrámek

Protože muž má úlohu rozsévače a žena má úrodný klín. Když je muž nešikovný jen někde zaseje, když je žena nešikovná vzklíčí ji  v klínu úroda a tomu svému namlouvá, že patří jemu. To je ten hlavní rozdíl proč je nevěra ženy horší než muže, Má trvalé následky.

0 0
možnosti
B

BlackBox

24. 6. 2008 14:46
Do nebe volající

Nemáte to náhodou nějaké pomíchané?

Chlap kterej záletničí je prostě d.ě.v.k.a.ř

a ženská je zas k**** Nic víc nic míň. To jak vy píšete "chlapům prochází" je sice fakt ale zapoměla jste napsat že těm ženským taky, jinak by to těm chlapům bylo prd platný kdyby ty k**** byly věrný svým mužům. A přestaňte mi vykládat že za to může feminismus - nebo vlastně máte pravdu...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik