Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toli

3. 6. 2009 14:00
Slávistický homelessák - bývalý

R^R^

Za článek, ne proto, že jsem fanda Slávie.

0 0
možnosti

kokr57

3. 6. 2009 1:12
dobrá práce....

mne jako fandovi Slavie samozřejmě tento fakt potěší, já k tomu samému dojdu tím, že Slavia hrála vždy play-off, za posledních deset let, byla pětkrát ve finále,dvakrát vyhrála extraligu a jednou základní část. Či-li ...v našem srdci je-jedině Slavie,ole- ole- oleee V

0 0
možnosti

pstrosss

29. 5. 2009 12:05
...

Zajímavá statistika. Chválím R^

0 0
možnosti

Eles

28. 5. 2009 21:47
Mně zaujala,

jenom dvě věcné poznámky. Když se bere v úvahu delší historie, nemá podle mě smysl započítávat body v základní části. S odstupem let je jedno, jestli tým byl třetí v základní části, když vypadl v prvním kole play-off. Proč nevyjít jen z celkového pořadí? Ta mocnina se mi ale líbí - to je kvalitně vymyšleno. Druhá věc. Vzhledem k nadpisu je podle mě kontraproduktivní ta penalizace za roky zpět. Když to berete jako nejlepší za DESET let, tak by měly mít roky stejnou váhu. Když se řekne např. nejlepší tým historie Ligy Mistrů / MS / ME čehokoliv, tak je jím vždy označen ten, který nejvíckrát vyhrál a je jedno kdy. JInak nejde o nejlepší tým za to časové období, ale "současnosti s menším přihlédnutím zpět". Kdyste to pojal např. jako "nejlepší za posledních 20 let" musel by být samozřejmě Vsetín někde na čele tabulky, kvůli výkonům v 90.letech. To se ho musím zastat, protože ve Vaší statistice by mu stáří titulů moc bodů nepřineslo.  A to jsem ho neměl rád :)

0 0
možnosti

Eles

28. 5. 2009 21:49
Re: Mně zaujala,

PS.: utrh bych si hlavu za to "mně" v nadpisu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2171x
Jsem mírně dezorientovaný třicátník, který má rád živé věci všeho druhu, hlavně lidi, a nemá rád vše co vede k neporozumění, tedy hlavně floskule, spekulace a falešnou korektnost.