Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Shadow stalker

24. 2. 2010 16:50
Bohužel tomu nerozumíte

Bauer - v kontextu stylu, kterým se běželo (opravdu byste až nevěřil, jak velký rozdíl je mezi klasikou a bruslením) je třetí místo úžasný úspěch. Zde ale prostě nemáte dost informací a nevíte o tom, který závodník je jak dobrý v jakém stylu. Doporučuji sledovat pečlivěji.

Ostatní sportovci - podlehl jste mánii médií najít v každém sporut medailovou naději. Zatím mezi reálné medailové naděje patřil tak možná Kraus, a ani on nedělal v sezoně takové výsledky, abychom mohli medaili určitě očekávat.

Hokej - co k tomu říct? Tahle hra nemá logiku a OH mohou klidně vyhrát Finové nebo Američani, ale v podstatě každý, kdo postoupil do čtvrtfinále.

Celkový obraz ČR na OH - skvělý. Napaslo Vás při Vašich úvahách, že byste takto odpáral Neumannovou z Turína nebo Valentu ze Salt Lake? Jak byste se díval ny tyto olympiády, kdybychom je tam neměli???

0 0
možnosti

Tonda Brno

24. 2. 2010 14:05
Říkejte si co chcete

ale sport je sport a většinou u vyrovnaných soupeřů je to otázka náhody a štěstí a někdy taky bohužel rozhodčích. Kdo něco dělá, třeba jen rekreačně, tak to zná.

0 0
možnosti

killy

24. 2. 2010 13:33
No, sice , jak správně říkal Pierre de Coubertin...

..(přetlumočeno J. da Cimrmanem) : "Není důležité zúčastnit se, ale vyhrát !", se to přesně tak neděje...... Ale rozdíl mezi 7. 8. 9. .... místem a 1.  2. a 3. je někdy o dost, někdy o pranepatrňoučkej rozdíl.

Holt z takovýho necelýho 1milionu potenciálních olympijských vítězů z Česka po odečtení nejméně 800 tisíc úplně línejch.... se horkotěžko dá dát dohromady mančaft drtící svět na olympijském kolbišti. 

Máme to, co máme.... a bude, s ohledem na spotřební život naší současné mládeže a masírování vlasteneckého zápalu multikulturalismem, stále hůř. :-P

Jsem přesvědčen, že naši, v drtivé většině, ve Vancouveru dělají, co nejlépe dokážou. Nic víc !... A držím jim palce.

0 0
možnosti

andy33

24. 2. 2010 13:22
nevím jak ostatní, já Bauerovo zlato nečekala...

Myslím, že i bronz je velký úspěch, protože si dovedu představit, že v takové konkurenci by zůstal bez medaile. Připadá mi spíš, že očekávání  byla obecně přemrštěná. S tvrzením, že medaile Koukala/Kožíška vysela (nebo, že by třeba radši visela) výš ovšem polemizovat nehodlám.  

0 0
možnosti

Seb Loeb

24. 2. 2010 13:51
Re: nevím jak ostatní, já Bauerovo zlato nečekala...

No moje maminka taky zlato nečekala, ale to je jedno, každý to viděl nějak jinak, ale já, když jsem v makedonské televizi sledoval finále tour de ski, já jsem ji tam viděl, nechci říct očekával nebo si přál, prostě doufal. Jinak díky za upozornění, medaile už visí:)

0 0
možnosti

Seb Loeb

24. 2. 2010 13:02
Na vysvětlenou diskutujícím

Ne, nejsem odborník, ve článku snad docela jasně píšu, že jsem průměrný fanoušek a nikde si neberu právo mluvit za někoho. Že naši sportovi zůstali za očekáváním novinářů je jasné, ČOV taky střílel výš, zahraniční sázkové kanceláře vypsali kupříkladu na Bauerovo zlato v prvním závodě kurz asi 1,5. Ruku na srdce, jedno zlato od něj čekal asi každý. Nehádám se o to, jestli má nebo nemá cenu tam všechny posílat, určitě má. Čekal jsem ale alespoň jednu první desítku v biatlonu, například.

0 0
možnosti

Nero

24. 2. 2010 12:45
Před olympiádou jsem tady četl,

že posílat do Kanady lidi kteří neaspirují na medaile,je vyhazování peněz z okna.Teď píšete svůj názor Vy.

S kým by ti favorité asi měli závodit.?

Někdo může vyhrát, ale všichni ne.

0 0
možnosti

killy

24. 2. 2010 13:35
Re: Před olympiádou jsem tady četl,

R^R^

0 0
možnosti

tom1969

24. 2. 2010 12:44
hm

Teda koukám jak to mu rozumíte, vy jste asi odborník. No jen doufám, že vás na příští olympiádě uvidím R^

0 0
možnosti

liason

24. 2. 2010 12:42
Zůstali za očekáváním??

Za Vaším nebo očekáváním novinářů nebo snad dokonce ČOV??

Tyhle předolympijské tanečky kolem počtu medailí jsou směšné. Každý rozumný člověk, který někdy dělal nějaký sport, mohl realisticky doufat ve dvě až tři a ty už vlastně máme, čekáme na poslední dva závody, minimálně jedna je ještě ve hře. A k hokeji, ten sen o Naganu II. je jen pohádka.....krásná, ale pohádka.......

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2171x
Jsem mírně dezorientovaný třicátník, který má rád živé věci všeho druhu, hlavně lidi, a nemá rád vše co vede k neporozumění, tedy hlavně floskule, spekulace a falešnou korektnost.