Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

kizt

24. 2. 2010 14:08
naprosto s Vámi autore souhlasím

ale nejtragičtější komentář z olympiády jsem slyšel v sobotu večer,kdy běžel L. Bauer a komentoval to Čepek s Katkou,po celou dobu blábolily takový kraviny,který museli mít snat dobředu napsané,protože s realitou samotného závodu jejich poznámky měli pramálo společného,po chvíli mi tak přinutili vypnout zvuk,Bylo by zajímavé,slyšet názor jejich šéfa Oty Černého.

0 0
možnosti

ajsek

24. 2. 2010 12:24
nesleduju zdaleka všechno,

ale nemám s komentátory problém, jen ta Kocumová byla jasně lepší "zlaté Katky"...

0 0
možnosti
N

Nero

24. 2. 2010 11:48
Při lyžování přepínám na Eurosport.

Tam se nedovím takovou koninu, jakou vyhodil Vichnar.Nepřesně: a sjezdařský cirkus začíná.Tak jako za komunisty existoval "tenisový cirkus",existoval i sjedařský cirkus.Je starý a má to v krvi.Budiž.Eurosport to jistí.V zimě přes poledne mají lyžování a proto to také umí.ČT má ale prý stále ještě Moravce.Nezozlišuji mezi staršími a mladými.Stejně mne peklí uřvaný Záruba,jako Václava  Bendu připomínající Lípa či Kozohorský.

Věru,že často sleduji stejný přenos s komentářem z Eurosportu.Protože je lepší.Takový Rajman řekne jen to co stejně vidím.Jak stříl....Černý ven!!!!

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

24. 2. 2010 11:21
Sice je pravda...

...ze kdyz maji rodice krevni skupinu 0, tak jejich potomek bude mit taky nula, ale nechapu, proc by to melo byt tak samozrejme. Jsou lide, kteri se o genetiku nezajimaji a tem to proste jasne byt nemusi. Je to stejne jako kdyz jsou dva modrooci rodice, tak se jim stejne nemusi narodit modrooke dite, i kdyz je to pravdepodobne. Proste tady se zadna logika neuplatnuje a zalezi na znalostech. Takze kecy typu "clovek nepotrebuje byt Einstein" (v clanku napsano s chybou, mozna zamerne) nejsou na miste...

0 0
možnosti
DM

Seb Loeb

24. 2. 2010 11:28
Re: Sice je pravda...

No, jistá přiměřená předběžná znalost tady je na místě. Že chybu udělá každý (a světe div se, ta moje byla záměrná), to nikomu neberu, ale tohle byl prostě trapas stylem a samozřejmostí, s jakou se zeptala. Ne, je absurdní, když odborník musí odpovídat na takové věci.

0 0
možnosti
V

vsamotar

24. 2. 2010 11:08
Komentář

Souhlasím. Některé komentáře jsou úděsné. Nejúděsnější asi byl komentář ke slavnostnímu zahájení, který byl možná dobrý pro nevidomé. Ale pochybuji, že nevidomí se dívají na televizi. Proč měl komentátor tendenci popisovat co vidíme na obrazovkách? Si myslel že to nevidíme? Možná žije ještě v době černobílých televizí, kdy komentátoři oznamovali třeba při krasobruslení: Ona má na sobě žlutý kostýmek s třpytkami, on modré kalhoty a košili s bleděmodrými pruhy. Jenže tenkrát to byla přínosná informace. Dnes v době HD je to ale ... (končím komentář, musel bych používat vulgarismy) ;-)

0 0
možnosti
N

Nero

24. 2. 2010 12:20
Re: Komentář

Přesně to samé si zvykl dělat skalní pražák Záruba.Kdysi jen jmenoval hráče u puku,tedy jména Sparťanů a Zlin se ujal vedení.Já byl z dohledu,v kuchyni.Čtyřikrát za jeden zápas.Ale k okomentování jeho dnešního komentování potřebuji vulgarismus:" a spěchá do útočné třetiny"No co su slepý?Nevidím,že nejede k Vokounovi?

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 2. 2010 10:55
no, já to studio považuji za zbytečnost

většinou nemají o čem mluvit a tak plácají zbytečnosti, třeba když při skiatlonu vysvětlovali rozdíl mezi vybavením na klasiku a bruslení, jindy zase expert ve studiu rozumí svému sportu, ale není schopen vykoktat souvislou větu, a k tomu věčně roztlemený Bernatský

0 0
možnosti
S

snaduzdost

24. 2. 2010 10:45
V téhle roli je prostě Zuzana Kocumová bez konkurence.

Nic proti Kateřině Neumannové, je taky dobrá, ale v tomto případě má autor pravdu.

0 0
možnosti
MB

buxus

24. 2. 2010 10:44
veřejnoprávní sport

Co  to je?

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2171x
Jsem mírně dezorientovaný třicátník, který má rád živé věci všeho druhu, hlavně lidi, a nemá rád vše co vede k neporozumění, tedy hlavně floskule, spekulace a falešnou korektnost.