- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Původně jsem tedy myslela, že jsem napsala blog o křtu knihy, a když už se strhne diskuze, bude o literatuře. Sekaná byla, myslím, chutná, maso od známýho řezníka, žádnej šunt v pytlíku nastavenej sojou, líná ženská nejsem, než bych namlela pro šedesát lidí, upadla by mi pravice a už bych nikdy nic nenapsala. Frohe Weihnachten!
Ich habe schon gedacht dass Sie JuldaFulda sind. Já prosím jako Swissman kupuju sekanou v masně, v blízkém Německu,
A já jsem tu vůni CEJTIL až sem do Norimberka k počítači. Markétko děkuji, že budeš dál psát. Přeji Ti výhru v loterii a i jinak ŠTĚSTÍ a "ŠŤASTNOST!" hah kocour
K tomu mletému Vám poradím,jak se nespeče:Do hovězí části,hodně vychlazené,vmíchávvejte postupně ledovou vodu,do kila klidně půl litru(práce asi na 10 min.).pak to spojte s vepřovým a nastrouhejte tam jednu mrkev.Bude to šťavnatý a nespeče se to.Mahlzeit!
V kupované sekané Vám už tu vodu :zdarma" přidali. Naštěstí nejsem líná ženská a sekanou si zásadně namelu sám a vím z čeho.