Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Původně jsem tedy myslela, že jsem napsala blog o křtu knihy, a když už se strhne diskuze, bude o literatuře. Sekaná byla, myslím, chutná, maso od známýho řezníka, žádnej šunt v pytlíku nastavenej sojou, líná ženská nejsem, než bych namlela pro šedesát lidí, upadla by mi pravice a už bych nikdy nic nenapsala. Frohe Weihnachten!

0 0
možnosti
Foto

Ich habe schon gedacht dass Sie JuldaFulda sind. Já prosím jako Swissman kupuju sekanou v masně, v blízkém  Německu,

0 0
možnosti
Foto

A já jsem tu vůni CEJTIL až sem do Norimberka k počítači. Markétko děkuji, že budeš dál psát. Přeji Ti výhru v loterii a i jinak ŠTĚSTÍ a "ŠŤASTNOST!" hah kocour

0 0
možnosti
JP

J68o83h60n 71P23e78t92r56e50s

22. 12. 2012 12:35

K tomu mletému Vám poradím,jak se nespeče:Do hovězí části,hodně vychlazené,vmíchávvejte postupně ledovou vodu,do kila klidně půl litru(práce asi na 10 min.).pak to spojte s vepřovým a nastrouhejte tam jednu mrkev.Bude to šťavnatý a nespeče se to.Mahlzeit!;-)

1 0
možnosti
JF

J88a86n 12F91r74o14l72í55k

22. 12. 2012 15:02

V kupované sekané Vám už tu vodu :zdarma" přidali. Naštěstí nejsem líná ženská a sekanou si zásadně namelu sám a vím z čeho.:-P

0 0
možnosti