Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sjednotit národ mohou pouze poctivé pravicové morální hodnoty. Ti to mohou naplnit pouze vyšší vzdělaností našeho národa. Rozhodně to nelze provést pouhou slušností a šarmem bez skutečné vize a potřeby Českého státu. (S)Prostý lid se musí vzdělávat i politicky a nebalamutit ho tím, že pravice a levice je již přežitkem dob dávno minulých. To je naivita Havlových symbolických nediskuzních laviček bez skutečných vizí a názorů. Je to samet, který nehladí, ale stále nás dusí.

3 0
možnosti

To jsou nesmysly. Myslíte, že skandinávské státy jsou v bahně? A vzdělaní volili hitlera a špatně do dopadlo.

0 0
možnosti

Divide et impera.

Toto platí od nepaměti.

Vládnoucí vrstvy potřebují udržet čeládku v poslušnosti a provozu. K tomu mají různé servisní služby a nástroje.

Mezi soft nástroje patří propaganda resp. média a novináři mainstreamu.

A teď si představte, že v tomto systému se objeví omylem jedinec, často populistický a schopný jedinec, který si občas neuhlídá ústa a nazve věci pravým jménem, často velmi natvrdo.

To začne čoro, jehož jsme svědkem.

Síla médií je nezměrná a tak tento konflikt prodávají jako souboj "dobra a zla", "slušnosti a neslušnosti", "pravdy a lži" atd.

A spousta lidí tomu věří, protože jsou tou propagandou bombardování denně z TV, internetu, tisku. Tomu oddolá ne každý.

Za těchto okolností volby dopadly spíše pozitivně, při všech velkých chybách Zemana. Ale ze společenských důvodů si to nechte pro sebe, jinak byste se mohla ocitnout OUT. Síla médií pro utváření společenského klimatu je skutečně nezměrná.

3 2
možnosti

Zrcadlo se zamžilo a řeklo jednoduchou, prostou a správnou (a smutnou) odpověď: média.

6 2
možnosti

Autorka blogu zde pokládá otázky a pokusím se odpovědět - tyto volby 49% lidí chápalo jako šanci - protože 49% lidí se už nemůže dívat na to jak si Zeman s ústavou vytírá mezi sedací částí a jak se na to musíme dívat.

Prezident nemá v ČR mnoho pravomocí - ale jednu má - a to je pověření o sestavení vlády - no a slušným lidem, kteří nejsou slepý tak trochu vadí to, že máme díky dědkovi z hradu trestně stíhaného premiéra ( jako jedinní v EU a možná na světě ) !!

8 7
možnosti

Pro zaryté Babišovce vysvětlím podstatu - na internetu můžete nalést jak Babiš k majetku přišel a pokud se budete držet faktu, tak pochopíte že vždy balancoval na hraně zákonů a kolik jsme mu zacvakali ze státního rozpočtu třeba prostřednictvím konsolidační banky atd ... Nebo jak skrze korunové dluhopisy se naplatí daně a jak se provozuje reklama na Čapím hnízdě atd atd

Nikdy ho ale nemohl nikdo za nic dostat - až při Čapím hnízdě udělal osudovou chybu - věřte mi, že Agrofert není skutečně zádná malá ani střední firma !!

7 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1735x
Jsem kdo jsem, ještě příliš mladá na to, abych znala všechnu pravdu světa a již dost stará, na to, abych si dokázala vytvořit svůj názor.

Seznam rubrik