Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

Doporučuji rozhovor s primářem hematoonkologie Vladimírem Kozou:

http://www.youtube.com/watch?v=jcNfnApWtWU

Pro netrpělivé alespoň od 12 minuty

0 0
možnosti
TT

To je pěkně napsaný, apeluje to správně na ten zdravé lidské rozum, ale je to zbytečný. Ono to vidění ďábla v tabákových produktech je totiž víra, jedna z těch moderních (viz "Petr Agulár" - v jeho očích kuřák vraždí jeho dítě; zasmogovaný města, kde má problém se nadechnout i ten nejzdravější, ty vynechává, na tom ten ďábel namalovaný není). Proč tomu propadlo tolik lidí? - 1) Mělo a ještě to má propagaci, z makroekonomických důvodů (v případě zájmu je popíšu). 2) A jako každá víra nabízející spásu si to dost těch blbců najde.

3 0
možnosti
TT

Jo, abych nezapomněl: R^

2 0
možnosti
PA

Má tu někdo astma? Můj chlapec ano, ale ten se ještě neumí sám za sebe vyjádřit. Tak kdyby mohl někdo slečně, nebo snad paní osvětlit, jak je to s citlivostí některých nekuřáků na zhoršené ovzduší... Pro mého chlapce není kuřák jen někdo nenormální nebo dělající něco nenormálního, ale defacto někdo kdo mu usiluje svojí činností o život.

2 3
možnosti
MS

JE mi moc líto, že Vašeho chlapce trápí astma, ale jaksi za to kuřáci nemohou ... mám alergii na pyly všeho druhu, přesto nikoho nenutím aby zrušil zahradu, kde mu kvetou  květiny a co teprve lesy ...

5 1
možnosti
Foto

To dítko nepovažuje za nenormální osobu kuřáka...a ani to "heslo" "Normální je nekouřit" nemluví o osobě jako takové... ale o činnosti :) Takže od chvíle, kdy jsi použila tenhle oslí můstek, je vesměs Tvůj blog na vodě :) 

Ale na druhou stranu, je to o lidech, co mají potřebu zjednodušovat...věřím, že se najdou lidé, co ze spojení "Normální je nekouřit" ... udělají "Kuřák není normální" :)

2 0
možnosti
MS

:) myslím, že spoustu lidí a myslím, že hlavně dětí si to spojí velmi snadno normální je nekouřit = ten kdo kouří dělá něco nenormálního = kuřák je nenormální :)

0 4
možnosti
PB

A´t si kouří jak chtějí, ale ze zdravotního pojištění na rakovinu plic a další následky ani korunu, z daní se platí následky spáchané na ostatních. Kdo si nespoří v soukromém fondu ať chcípne. ;-D:-/;-(

0 5
možnosti
IF

Dokonce i ministr financí přiznal, že kuřáci zaplatí ve spotřebních daních mnohem víc, než kolik stojí jejich léčení, takže to hravě pokryje i (mnohem menší) následky na ostatních. A to do toho nezapočítal částky, které stát ušetří díky kratšímu životu kuřáků. Jinak řečeno, pane Bacíku, opět jste si dal vlastňák ;-) Kdyby na kuřácích (ale i pijácích) stát nevydělával, tak by už dávno zakázal ...

7 0
možnosti
PS

P54e45t61r 44S26k50á97c59e98l

31. 5. 2013 21:48

Jak z diskuze vyplývá, jsou dva tábory. Ale jistě se shodneme, že i tato závislost je léčitelná. A stále platí:

„Jednouz podmínek uzdravení je chuť uzdravit se!“ » Seneca.R^

3 1
možnosti
JK

To se divím, že ta paní s holčičkou tak dlouho hledala nekuřáckou restauraci. Podle zastánců kouření v restauracích je jich všude plno, stačí si vybrat a neprudit kuřáky:-/.

Přesto je normální nekouřit, neopíjet se, nefetovat a nepřejídat se. Ať už kuřáci, alkoholici, feťáci a tlusťoši říkají okoliv.

9 0
možnosti
MS

ano nekuřáckých restaurací je opravdu plno (alespoň v Praze), jsem pro zakázat tlouštíky :) a přejídání :)

2 6
možnosti
MP

Další bezohledný kuřák. Nic víc, nic míň...

13 12
možnosti
JP

dalsi militantni nekurak ... nic vic, nic min ...

13 14
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1735x
Jsem kdo jsem, ještě příliš mladá na to, abych znala všechnu pravdu světa a již dost stará, na to, abych si dokázala vytvořit svůj názor.

Seznam rubrik