Diskuse

Jsem rasistka?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

S vaším názorem se dá vcelku souhlasit, akorát byl tady na blogu podobný článek už asi tisíckrát, takže nevidím žádný přínos. Jedině je to výborné téma na honění karmy.

3 7
možnosti
PK

Že jste to stejné nepsal i putnologům :-/

7 1
možnosti
MP

99% lidí nejsou rasisti, protože jim nevadí černoši ani vietnamci. Jen jediná rasa je celosvětový problém. Ani v nejhumanističtější Kanadě je nechtěli, takže to mluví samo za sebe. Děti nejsou v žádném případě rasisti, ti si vybírají přátele podle sympatií. Těchto 99% lidí má s nepřizpůsobivými velmi špatné zkušenosti. Nepřizpůsobiví vzdělání považují za podřadné. Jaké jsou jejich vztahy se spolužáky a učiteli/jaké si  dovolují vulgarity na učitele/ to se bohužel v mediích neukáže. To se někomu nehodí do krámu. Částečné řešení je dávat sociální dávky na mx. tři děti a jen za podmínky, budou-li chodit do školy a opravdu se učit.

9 0
možnosti
PP

P62e47t24r 33P85o25l25á97k

29. 5. 2013 14:19

Pekne napsane. Jsem na 100% presvedcen, ze to tak ma vetsina ceske spolecnosti( a existuje na to mnoho dukazu ). Bohuzel tato realita je ohybana "lidskopravnimi" vyzirky, medii a politiky.

12 0
možnosti
DK

D48a52v86i44d 62K44r15á98l

29. 5. 2013 12:52

zajímavý názor (rozdíl mezi statistickým rasistou a rasistou) lze nalézt na

http://www.josefhausmann.cz/afrika4.html

3 0
možnosti
MM

Rasismus je, když uplatňujete princip kolektivní viny na jednotlivé členy dané rasy a nebo etnika. Když jim, z pozice "lepšího" a "hodnotnějšího", přisuzujete určité vlastnosti a charakterové vady bez toho, anižby jste přihlédla k individualitě každého z nich. Z toho, co píšete, myslím, že rasistka nejste, podobně jako velká část veřejnosti, i když k určitým paušalizacím a zevšeobecňováním se někdy nevyhne téměř nikdo.

4 10
možnosti
Foto

Nejste.  A jednu mimo mísu - všimli jste si, lidi, jak najednou není pod články k nalezení proklikávací možnost - doporučit na FB...? Kam jen to čerchmanti z idnes, v této době tak bohaté na události okolo Romů, schovali...?

15 3
možnosti
Foto

Vláďo všíml jsem si toho včera, když jsem asi po 14 dnech něco vyplodil a sám sobě jsem si řekl, že to stojí za sdílení;-D

11 0
možnosti
Foto

Podobnou "rasistku" jsem viděl před několika lety. Malá dívenka sledovaná svou matkou, žebrala u navštěvníků z Rakouska, že prý má hlad. Rakušanka jí chvilku poslouchala, pak sáhla do tašky a dívence vrazila rohlík.:-)

14 1
možnosti
Foto

Markét, Vaše babička měla štěstí ve své době na ty pracovitý cikány. Děd zas vyprávěl, jak dojeli na vesnici, ukradli co mohli, ztrácela se drůbež, dělala bordel a řvali do noci..ale asi děd nebyl takový romantik..;-D

17 1
možnosti
Foto

Každý podzim se vraceli se svými povozy do jedné pískovny mezi Mladým a Suchým Vrbným u Č. Budějovic. Informace o jejich příjezdu proběhla jako blesk od domu k domu a boty ze schodišť se stěhovaly do předsíní. Žádné podpory nedostávali a také žili. Skromně a nenápadně.

13 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1735x
Jsem kdo jsem, ještě příliš mladá na to, abych znala všechnu pravdu světa a již dost stará, na to, abych si dokázala vytvořit svůj názor.

Seznam rubrik