Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy vážně srovnáváte náboženství a existenci boha se Zemanovou zjevnou lží o existenci neexistujícího článku? Co je na tom nedoložitelného? Ten článek prostě neexistuje. Jediný kdo je o jeho existenci přesvědčený je Zeman. Tvrdí, že existuje. Je to lež. Článek vážně není bůh. Existence boha se opravdu doložit nedá. Existence článku se doložit dá a docela snadno. Ale kde nic není, ani víra pravdu nenahradí.

0 0
možnosti

Nemáte tak úplně pravdu, reaguji na otázku, která byla položena takto :

"Lhát (tvrdit něco, co není doložitelné)?", proto i to srovnání, také nakonci odstavce píšu, že otázka by měla být položena jinak, protože spoustu věcí je nedoložitelná, ale přesto to není lež (např. náboženství).

0 0
možnosti

P14e65t37r 48L88a28n51g34e10r

14. 4. 2016 15:03

Paní Tykalová vlastně odpovědi neočekává, ani od prezidenta ani sama od sebe. Její otázky jsou vlastně pouze výčitky. Něco jako v manželské hádce.

Jestliže v jejím prvním blogu jsem to bral jako relativně nový způsob kritiky prezidenta v podání mládeže, tak druhým blogem, který působí zbytečně a vykonstruovaně až vymyšleně, zabila vežkerou váhu toho prvního.

3 1
možnosti

P47e92t34r 79L75a43n13g59e30r

14. 4. 2016 15:05

Pro vás Makéto samozřejmě karma.R^

2 0
možnosti
Foto

Za mě velká karma. Je to psané s nadhledem a bez předsudků. Škoda, že právě článek paní učitelky ten nadhled postrádal. Vášniví odpůrci prezidenta Vám ovšem neodpustí ani tem nadhled a budou Vás nadále přesvědčovat o Vašem omylu :-) Jen tak dále R^

9 1
možnosti

J45i70r79i 51C13e27e

14. 4. 2016 12:57

Napsal jsem paní učitelce do diskuse věcnou poznámku, že by měla své svěřence raději vést ke kritickému a samostatnému myšlení, zejména vůči mediálním manipulacím.

Že by to bylo efektivnější, než pětačtyřicetiminutovky kolektivní nenávisti.

6 0
možnosti

Moc hezky jste svůj blog napsala.Za mne karma.Když jsem si četl příspěvky dotyčné paní učitelky,mísil se ve mne údiv a namíchnutí.Také mám zkušenosti s UČITELI a učiteli. Dotyčnou paní bych bohužel zařadil do kategorie amatéra či podučitele.Snad má jen málo zkušenností a časem do vyšší kategorie postoupí.R^

11 3
možnosti
Foto

Myslím, že úplně nejjednodušší je sledovat Zemana v akci. Pak si jistě každý názor vytvoří. Nemělo by to být zase tak těžké.

3 0
možnosti

Má prostě své klady i zápory, tak jako jeho předchůdci. Žádný dramatický rozdíl.

Jeho démonizace je zbytečné plýtvání energií, ale to je věc každého jedince.

11 3
možnosti

P25a37v33e32l 28K14u71l78a

14. 4. 2016 10:06

Tak se někdy zkuste prezidenta Zemana na něco zeptat. Nejdříve z vás udělá naprostého hlupáka, pak se zdlouha rozhovoří zcela a něčem jiném a na závěr se zeptá ostatních, jestli nemají nějakou inteligentnější otázku. Protože náš prezident není jako váš učitel občanky, který, cituji:

"neznal odpověď na všechny naše otázky, ale dokázal s námi mluvit, ukazoval nám několik úhlů pohledu, nechal nás vybrat, dal nám prostor pro vyjádření svého názoru a možnost jej změnit na základě nových poznatků...protože s námi diskutoval, dokázal nás naučit hledat, přemýšlet, odpovídat si na svoje otázky, nechal nás udělat chybu, proto abychom na ní sami přišli, a uznali jí ... byl to Pan Profesor ...a snad proto byl tak oblíbený a respektovaný"

Ano, byl to Pan Profesor, nebyl to prezident Zeman :-/

7 15
možnosti

Svatá pravda pane Kulo. Jasně a výstižně zhodnocen prezident Zeman.

1 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že existují mladí lidé, kteří dokáží rozumně a jednoduše formulovat otázky a požadavky na nás starší. Jsem však smutný z toho, že my je nedokážeme odpovědět stejně jednoduše a srozumitelně. Místo toho ty mladé často jen zaplavíme bezbřehým množstvím mediálních lží a polopravd. A ani se přitom nestydíme.

8 1
možnosti
Foto

Pane Michale, bohužel je to tak.

1 1
možnosti
Foto

Toto zamyšlení se mi líbí, za mě karma. Vše je vždy o úhlu pohledu, ale také vidění širších souvislostí.R^

19 2
možnosti

Ony ty otázky byly v pořádku, ale odpověď studentům je úplně jednoduchá a paní učitelka jistě není tak hloupá, aby ji nedala dohromady. Jenže kdo by odolal tak rádoby originálnímu předvedení svého světonázoru široké veřejnosti...

12 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1735x
Jsem kdo jsem, ještě příliš mladá na to, abych znala všechnu pravdu světa a již dost stará, na to, abych si dokázala vytvořit svůj názor.

Seznam rubrik