Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím. Než jim paní Tereza Boehmová udělala reklamu, neměl jsem o nich nejmenší páru. Po jejím návodu jsem si ty jejich blackjokes přečetl a byl jedním z prvních, kteří jí napsali, že se vydává na chybnou cestu. 

Nechce se mi to psát stále dokola, takže: nechat je být a něco si o nich myslet. A důležité by bylo vědět jak se jmenují.

Paní Boehmová se možná oprávněně rozčílila, možní se jí to nějak osobně dotklo, ale docílila pravého opaku, než měla v úmyslu.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že tu fotku se židy a mejdly "náckové" údajně na popud paní Terezy z FB stáhli, takže tento "vtip" nyní naleznete jen na blogu Idnes. Připadá mi to, jako by někdo chtěl bojovat proti pornografii tím, že zveřejní nejchoulostivější fotočky...

2 0
možnosti
Foto

U paní Boehmové je zvláštní, že tím "nejlepším" z oněch stránek vyšperkovala svůj blog. Když si odmyslíme ten její text, pak je to propagace zmíněných FB stránek jako vyšitá.

0 0
možnosti
Foto

Pro mě za mě ať chatujou. Stejně se tohle chataření v posledních letech nějak upozadilo...;-D

0 0
možnosti
Foto

Můžete napsat co konkrétně se vás tak dotklo? Takto plošné konstatování jsem úplně nepochopil. Nemůžu se kát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 741x
Čekatel, tedy čekatel na důchod. Asi věčný čekatel, vzhledem k vývoji situace. Tak bych to čekání občas rád vyplnil několika řádky. A když už něco vypotím, tak se podělím. Přijďte pobejt.

Seznam rubrik