Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P10a94v90e92l 37J83a79n82s42a

15. 10. 2014 17:00

bývala u nás v sídlišti obousměrná ulice a u ní stojí přes 50 let škola, kdysi přibyl hrb na jedné straně asi 50m od hlavního placu před vchodem do školy a druhej hrb na druhý straně asi 250m vzdálený

během září ulici přebudovali na jednosměrnou (zcela určitě kvůli zvýšení kapacity parkovacích míst) pojížděnou ve směru od prvního jmenovaného k druhému jmenovanému hrbu, tedy auto se blíží ke škole, 50m před ní musí přejet hrb no a SVĚTE DIV SE! 250m za školou musí znova přejet hrb, kterej jaksi nesundali, jen ho na okrajích zkrátili, aby náhodou nepřekážel parkujícím, takže je dlouhej jen na šířku toho jednoho jízdního pruhu, kterej má snad jen minimální dovolenou šířku aby jím mohlo projet velký popelářský auto

každýmu krom hluponě na dopravním odboru magistrátu je jasný, že ten druhej hrb tam zůstal zcela zbytečně...

0 0
možnosti
OP

R^ Jojo, když snaživý (nebo podplacený?) trouba projektant spustí ...

0 0
možnosti
Foto

Já to nechtěl vyloženě napsat, ale Vy jste na to,podle mě, kápla. To si pište, že realizačka někomu pomohla. Profrčet to jen tak finišerem, tam toho moc neschováte, ale do dlážděných boulí kam se člověk podívá, to už je jiná (já jsem stavař).

0 0
možnosti
JC

Nesouhlasím s Vámi.

Lepší jsou materiálně technické podmínky podporující žádoucí chování než legislatvní zákaz nežádoucího chování.

Čím více zpomalovačů, tím lépe.

0 3
možnosti
Foto

Pokud nebude stíháno a postihováno nerespektování pravidel a zákonů, nepomůže nic.  Pouze hrozba jistého a důsledného trestu působí jako prevence. Ani zpomalovák před každým přechodem za současné anarchie nezabrání sražení chodců. (nebo zabití lidí na zastávce pod vlivem drog v nepřiměřené rychlosti s následným útěkem od nehody, jako ten frajírek v Praze)

3 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 741x
Čekatel, tedy čekatel na důchod. Asi věčný čekatel, vzhledem k vývoji situace. Tak bych to čekání občas rád vyplnil několika řádky. A když už něco vypotím, tak se podělím. Přijďte pobejt.

Seznam rubrik