Diskuse

Americkej blbec

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Vy jste nad věcí, protože jste prožil i život bez her. Ti mladí jsou však v tom až po uši od dětství a od nich můžete čekat jen hráčský zápal, nikoliv normální úsudek

0 0
možnosti
LN

..já v ruštině píšu i pracovně...tedy oficiální texty...ale používám tzv. fonetickou klávesnici...tedy ..tedy ťukám na běžné české písmenko..ale počítač zařídí aby se to změnilo v azbuku....docela jsem si na to zvykl....problém nastává jedině tehdy..když se mi (třeba) v rusku někdo pokusí půjčit svůj počítač....oni totiž píšou na normální anglické klávesnici....ale podle ruské klávesnice....a protože já azbukovou klávesnici vlastně ani neznám.....tak nenapíšu nic....;-)

0 0
možnosti
Foto

J92a93k76u71b 67R33o41t73h

17. 9. 2014 11:42

Prosím, nemohl byste mi, jako zřejmě znalec, doporučit nějakou RTS (částečně budovatelskou), něco jako Anno či Age, ale pozor, ne on-line? Už se v tom nějak vůbec neorientuju. Předem díky.R^

0 0
možnosti
Foto

J64a91k52u77b 19R28o66t65h

17. 9. 2014 12:39

Když tak, nemáte-li diskusní účet, na e-mail Roth.J@seznam.cz. Děkuji.

0 0
možnosti
DK

Ja teda hraju americkou hru s Evropany (pac na americkych serverech mam moc velky ping a naopak americane na evropskych) a jen dva narody vybocuji z rady. Jsou to Rusove a Polaci. Prvni priznak je, ze maji u nicku hrde zkratku sveho statu (RUS a PL). Samozrejme tam najdete treba i Nemce, Cechy, Francouze, Finy atd. kteri to maji take, ale je jich podstatne mene. U Rusa a Polaka je to tak 70%, u ostatnich max 20%. U Rusu je navic silna tendence davat si komunisticke nicky (nelze zjistit zda jsou to priznivci komunismu nebo je to jen recese). Byt teda musim uznat, ze mnohokrat se tam vyskytla tataz osoba, ktera menila nicky, coz zkresli pozorovani. Polaci navic casto pouzivaji polstinu, zatimco ostatni komunikuji prakticky jen v anglictine. Rikam si, jak by Evropa asi vypadala, kdyby misto velkeho Ruska bylo velke Polsko.

0 0
možnosti
JC

Tak pište česky. A pak porovnejte reakce.

0 0
možnosti
Foto

To už jsem jen tak z plezíru vyzkoušel, to mi navíc nerozumí, kdežto anglicky ano. Ale tam jde o to, že se zvedne nepochopitně nenávistná vlna, když člověk nepíše azbukou a nekomunikuje rusky. Táhni pryč, nauč se rusky, americkej blbče..... a tak podobně. Okamžitě a vždycky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 741x
Čekatel, tedy čekatel na důchod. Asi věčný čekatel, vzhledem k vývoji situace. Tak bych to čekání občas rád vyplnil několika řádky. A když už něco vypotím, tak se podělím. Přijďte pobejt.

Seznam rubrik