Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skutečně by se na ní nemělo zapomenout!

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-berwid-buquoy.php?itemid=22453

http://hedvicek.blog.cz/1203/je-milada-horakova-falesnou-modlou

Když Zeman odhalil Peroutku, měl by c tom pokračovat. Jak říká: Padni komu padni...

0 1
možnosti
BM

Promiňte, ale Vámi uvedení blogeři nejsou právě věrohodní-zvláště jedinec, který se vydává za šlechtice..:-/

A co se týče "odhalení" pana Peroutky. To je kapitola sama pro sebe...;-(

2 0
možnosti
PK

P41a19v75e77l 37K36u98l23a

28. 6. 2015 9:41

I kdyby tato barbarská vražda byla jediným zločinem, jehož se komunisté dopustili, mělo by je to navždy vyloučit ze slušné společnosti. Namísto toho zde 40 let vládli a i dnes se najdou tak odporní lidé typu Macka, Petříka, Hamady a dalších, kteří jejich zločiny obhajují a plivou beztrestně na jejich oběti. Nejsou pro mě nic jiného, než lidský odpad.

6 1
možnosti
PK

P63a33v33e14l 45K33u39l50a

28. 6. 2015 20:22

Jsem rád, Chrástku, že ses připomněl. Patříš tam také :-/

2 0
možnosti
JZ

Můj kamarád kdysi litoval, že komunisté neviseli v roce 1989 na kandelábrech. Mně se to nelíbilo, a říkal jsem, že přehání. Nicméně, když čtu odporné příspěvky některých zdejších soudruhů, tak ho začínám chápat.

5 1
možnosti
BM

Bohužel jsem to také zaznamenal. Avšak co naděláme, lidé jsou prostě nepoučitelní!!!;-€

4 0
možnosti
JG

J91i39ř41í 60G57a42n31o

28. 6. 2015 8:49

Nemělo by se na toto zapomenout a to zvláště dnes, kdy se znovu prostřednictvím Babiše vracíme do těchto temných dob. Jeho metody jsou ty samé jako ty komunistické. Je to pro nás strašné nebezpečí.

3 0
možnosti
JN

Srovnávat metody komunistických hajzlů a pana Babiše, je hodně mimo mísu.

1 2
možnosti
PV

Autore, sdelte vsem ctenarum, proc jste vykopiroval cely text tohoto blogu z wikipedie a proc jste smazal muj prispevek, ktery na to upozornoval?

3 0
možnosti
BM

Z wiki jsem čerpal její životopis, zpaměti jej neznám....Není však zkopírovaný.- upravil, jsem jej. Účelem tohoto  blogu bylo připomenout její osobnost včetně uvedenéno curiculum vitae. A ústřední myšlenkou bylo právě to, že se "provinila" tímto životem.

Za vymazání se Vám omlouvám, domníval jsem se však,že tato poznámka se sem prostě nehodí.

1 1
možnosti
KJ

Mám se všemi socialisty problém, i s Horákovou.  Zavraždili ji však její ideová bratři, komunisté.  Socani se perou, to je běžné. Jsou jimi fašisté, nacisté, náboženští fanatici, sociální demokraté, zelení a vůbec všichni, kteří se ženou za fatou morgánou největší nespravedlnosti historie a lidského světa vůbec, tedy tzv. sociální spravedlnosti... Dzp.

0 0
možnosti
Foto

A co říkáte Baťovi? Bylo to ryzí kapitalista nebo socialista? A také si pletete pojmy sociální a socialistický.

ČSNS byla komančům i náckům trnem v oku. Protože byla na rozdíl od nich orientovaná "západně".

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TK

Přesně tak. Tuto hrubou chybu komunistů (z období počátku studené války, kdy každý jiný režim si odpůrce a kolaboranty hýčkal:-P) z doby těsně po válce,  (ve které lidský život neměl žádnou cenu, byly popraveny tisíce Čechů a potom v odplatu zase Němců), je potřeba stále připomínat a omlacovat nám o hlavu. Jinak hrozí, že si budou lidi pamatovat jen vlastní zkušenosti z rozvinutého socialismu, jako že všichni měli práci, nikdo se nemusel bát, že nebude mít kde bydlet a co jíst, mladé rodiny dostaly byt bez toho, aby se zadlužily na 25 let a nestihly tak už počít dítě, lidé nechodili do práce se strachem a na antidepresivech, neseděli tam do večera, ale píchli si o půl třetí a měli čas na rodinu, nebo přátele,  studium dětí na VŠ utáhl i největší chudák, lidé se do důchodu těšili a celkově něměli obavy z bodoucnosti, jako třeba kdo je v 50 zaměstná, mohli o půlnoci randit městem bez obavy, že je někdo přepadne.. :-P Takže jen do toho, tlučte a tlučte, ono těch klacků zase tolik není, tak je potřeba vytřískat maximum z toho co je.:-P;-)

0 3
možnosti
MB

M40i81l93a61n 14B24í22l61e19k

27. 6. 2015 20:48

Kdybyste tuto litanii předvedl za komunistů (samozřejmě s opačným znaménkem), pak jdete bručet - a vaše zadnice pozná středověk...

5 0
možnosti
FH

Proces s Miladou Horákovou nám připomíná boj demokratické společnosti s příznivci buržoazní totality. Horáková byla oprávněně popravena za špionáž s rozvědkou USA a přípravu vojenského převratu prostřednictvím zahraniční armády. Pod tíhou důkazů se k těmto zločinům přiznala. Před soudem se hrdě hlásila k odkazům buržoazie, k zásadám diktátora Masaryka a odkazům demokratického prezidenta Beneše. Považovat proces s Horákovou za vykonstruovaný může jen ideologický demagog nebo primitiv s vymytým mozkem. Je zvláštní, že současný kapitalistický režim oslavuje masové vrahy, podporuje vojenské agrese v zahraničních zemích a pohrdá slušnými pracujícími lidmi. Hodně to připomíná fašistickou totalitu v první republice, kdy lidé nenáviděli Masaryka za to, že nechal četníky střílet stávkující horníky. Současná Česká republika má hodně daleko k tomu, aby se stala demokratickou společností.

0 11
možnosti
Foto

Tohle nejde okomentovat slušnými výrazy. FUJ!RvRvRv

8 1
možnosti
OK

O51t30a 28K51i78n33c

27. 6. 2015 17:14

Béďo, napsal jsi výborný blog. Poprava Milady Horákové byl jeden z mnoha hrůzných zločinů komunismu, navíc poprava byla provedena zdlouhavým způsobem, kdy Milada Horáková pomalu a bolestivě umírala.

9 1
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik