Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Bohuzel, ten rozhovor je mozne nalezt pouze v placene verzi, kterou si ze zahranici nelze zaplatit, takze jej nemuzu cely si precist. Nicmene, informace, ktere udajne rekl o Hitlerovi reziser Troska, nejsou nic noveho. V pameti mnozi maji dezinformacni kampan Reflexu proti dr. Rathovi, ktery rekl neco podobneho a hned z nej udelali Hitlerova priznivce. Ja nevim co presne Troska rekl, ovsem faktem je a zustane, ze Hitler prakticky zrusil v Nemecku nezamestnanost a to je velice dulezity fakt, protoze jeho moc nevznikla diky jeho charisma, ktere zadne nemel, nebo ze byl skvely vojevudce, kterym nikdy nebyl. Jeho moc se opirala o prosty fakt, ze dal lidem praci a jidlo.Tedy totez co udelal Stalin, Gottwald a dalsi zlocinci, kteri chteli a chteji ovladnout davy. A, je myslim si nesmyslne a chybne tento fakt prehlizet.

2 0
možnosti
SB

Dnes karma.

Ano, možná (ba řekl bych že pravděpodobně) činnost Adolfa Hitlera v nejvyšší funkci v Německu měla i jistá pozitiva, ale negativa natolik převládají, že o těch pozitivech snad ani nemá cenu mluvit.

2 0
možnosti
MS

Podle mne i těch pár pozitiv v konečném důsledku sloužilo špatné věci.

2 0
možnosti
OK

Karma R^

Pan Troška se rád ohání tím, že baví obyčejné lidi. To je sice možné, ale kromě toho nějakým způsobem (de)formuje jejich vkus. Zároveň se pak stává určitou respektovanou autoritou pro své publikum, takže by si měl dávat pozor na jazyk.

3 1
možnosti