Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

4. 3. 2013 6:50

V predpocitacove dobe se vse zase svalovalo na spatnou literaturu.

2 0
možnosti
BM

Což byla tehdy pravda......

1 1
možnosti
JB

U počítače trávím mnoho času, i když u her už jen vyjímečně. Nejsem tedy nijak zarytým hráčem. Nemohu vám sem ale nenapsat, neboť buď nevíte, která bije nebo úmyslně lžete: 

"Jedna z jeho nejoblibenějších byla tzv. Mafie, která spočívala v tom, že se hráč zmocní auta s nímž se řítí po silnici předpisy nepředpisy, bourá do jiných aut a přejíždí chodce." 

Zkuste si o té hře alespoň zjistit základní informace.

Za druhé, svádění agrese na počítačové hry, filmy, a dále v minulosti i knihy, není nic jiného než pokrytectví. V médiích jsou hry často považovány za příčinu agrese střelců a vrahů ve školách. Podíváte-li se ale na situace trochu hlouběji, možná zjistíte, že chyba je především v rodičích, ve výchově, v prostředí či v duševním zdraví. Tohle není typický příklad, kluk se nikoho nepokusil úmyslně zabít, pokud mu ale chyběly hranice, měly zřejmě zainteresované osoby zakročit. Netvrdím, že hry nemají žádný vliv na chování, pokud je ale někdo hrou "vychován", není to skutečně chyba oné hry.

1 1
možnosti
BM

Jak jsem již uvedl v diskusi níže, tak jsem si našel jak mladíkovy videoblogy tak i o té hře..... A skutečně se tam hráč zmocní auta, jezdí  jak šílený a přejíždí chodce... Kdybych to neviděl, tak bych to nenapsal........

2 1
možnosti
HH

Možná bychom se divli, kdy se šlo do detailu a zjistilo se, že ten mladík jedl chleba a pil vodu.

Vztahuje se ta agresivita i na hráče stolních her? Člověče nezlob se ještě možná projde, ale co šachy? Tam je úkolem zlikvidovat co nejvíce soupeřových obránců a zabít krále!Snad proti tomu někdo, konečně zakročí!V[>-]

3 2
možnosti
TK

No já teda při člobrdu do těch vyhazovaných figurek docela surově svojí figurkou kopu. Často letí přes celý stůl.

1 0
možnosti
MV

Ano R^ .............. 

PS: ovšem ten falešný doutník mezi falešným ukazováčkem a falešným prostředníčkem mně připomíná falešné já. ;)

2 0
možnosti

P67e72t79r 88Š88v88e78c

3. 3. 2013 20:50

Jasně

Má nejoblíbenější hra je Call of duty - střílečka!!! Vyrážím snad se svou ČZ 75 střílet lidi ??8-o8-o8-o8-o???

2 1
možnosti
MK

Mám kamaráda, spíše bych to měl napsat v uvozovkách, také hraje Call of duty, ....dnes má doma makety snad všech německých zbraní neuznává nic než SS, je to ženatý muž, má dvě děti a uprostřed stolu mají maketu Tiger II. Pokud mi nevěříte, tak Vás rád s dotyčným seznámím (walachian@seznam.cz)

0 4
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že je mnoho lidí, kteří jaksi nedokážou rozlišit realitu a virtuální svět... Svět se žene do záhuby... Lidé už spolu pomalu neumí ani mluvit. Rozcházejí se po smskách... To je smutné prostě... Hry těm děckám vymývají mozky...

3 4
možnosti
TM

Vytesat do kamene! Ani tečka není nepravdou. Co si myslet jiného, když šestnáctiletý syn mých známých mi sdělil, že  reálný život je k ničemu, že virtualita je  lepší?

6 1
možnosti
TK

No, já nevím. Většinu svého volného času tráví na počítači v dnešním světě asi tak miliarda lidí, a to nejen mladých. Přesto myslí, že málokterý z nich je tak mentálně zaostalý, aby si pletl virtualitu s realitou.

Potíž toho kluka, co se zabil, nebyla počítačová hra, ale kombinace mnoha faktorů - vrozené inteligence, výchovy k nějaké (a)morálce, povahy, která nevěděla, kdy je načase přestat blbnout, a  především nedostatek toho v lidském životě nejdůležitějšího - tj. štěstí.

5 2
možnosti
MK

R^ Přesně popsáno. Nedávno byl v USA případ, kdy bratr zastřelil sestru a pak se divil, že neožila. Jednal na základě nějaké PC hry. Mnozí mladí so virtuální realitu přenáší do života a myslí si, že život je stejná hra jako ta jejich na PC

3 3
možnosti
IF

Můžete mi dát odkaz? A nemyslím to jako provokaci, jen mne to opravdu zajímá.

1 1
možnosti
Foto

Virtuální svět dokáže člověka pěkně zblbnout. Vždyť i tady na blogu se někdy nenávidíme, a přitom se známe jen podle napsaných slov. Někteří si dokázali vzít život, když je jejich protějšek z internetu nemiloval, přitom se nikdy neviděli. Počítačové hry také hezky cvičí s mozkem. Karma.

6 1
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik