Diskuse

Řádový den

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P85e58t23r 10P16o46u23r

29. 10. 2014 12:39

souhlas   ... bez výjimky ....karma ...zasloužená R^[>-]

0 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman svým vystupováním degradujie funkci prezidenta republiky a to se samozřejmě projevuje i na průběhu řádového dne. Kdysi se říkalo, že komunisté proměnili naši společnost tak, že z obsahu akvaria udělali rybí polévku. Mám pocit, že něco podobného dělá i Miloš Zeman s prezidentským úřadem.

1 1
možnosti
Foto

Souhlas s článkem a karma. Nevíte za co dostal vyznamenání pan Fico?

Umělci – to chápu, ne že bych ale souhlasil (vyjma paní Hegerové), ale Fico? Za co?

1 0
možnosti
Foto

Za to, že je dobrý "levičák", a Churchill zase za to, že byl dobrý "pravičák". Toho Churchilla chápu ještě o trochu méně, on nikdy nebyl ani Čechoslovák. Možná ho tam Zeman dal, aby vyvážil Fica do středu ;-D

2 1
možnosti
Foto

S tou "špínou" se Zeman unáhlil. Pokud si Zeman myslí, že vojáci šli do Afghánistánu proto, aby bránili naši vlast, a navíc si ještě myslí, že miliónová odměna za jednu "misi" není žold, pak to měl vysvětlit jinak. Místo "špíny našeho národa" mohl použít výraz jemnější, například "ti, kteří to vidí jinak" nebo něco podobného.

1 3
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

Režisér Sedláček je obyčejný buran, to je třeba říci naplno. .

9 1
možnosti
Foto

paní Černá, vy byste tam šla v zástěře???

2 0
možnosti
PK

Souhlasím. Prezident Zeman je asi složitá osobnost - pokud ale někdo dopředu říká, že na tuto párty nepůjde z důvodu "Zeman" - i kdyby byl pozván, tak bych ho asi nezval také. Jinak se mi líbil dnešní příspěvek v bulvárním "Metro" od p.Rychlého, že naše "oslavy" na rozdíl od jiných zemí mají "funerální" charakter.

3 0
možnosti