Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P78a96v29e37l 78K12u45l27a

21. 6. 2014 6:41

Jedna karma od presvedceneho ateisty :-)

2 0
možnosti
Foto

novinky.cz jsou politickou platformou všech socialistů. Plkají si tak nějak mezi stejnými soukmenovci a vyjadřují si navzájem svou přízeň a světonázor.

Jistým způsobem vlastně lze říci, že i ten nesnesitelný Cvalín  (Nigrin a další) jsou vlastně odvážní jedinci, kteří publikují ve vlastně politicky nepřátelském prostředí iDnesu. Do smrti je budu kritizovat, jejich názory trhat na cáry, dehonestovat, vyvracet, ale to vše jsou rysy demokratické diskuse, kterou potřebujeme jako prase drbání.

Patrně se zaregistruji na Novinkách a začnu jim tu jejich selanku kazit. (Žel, požadují k registraci tolik osobních údajů, že se mi je nechce sdělovat. Uvolnil bych své jméno, ale další data sdělovat nechci.)

3 0
možnosti
Foto

Ale co si počnete s Josefem Tisem a Ante Paveličem?

To nebyli katolíci?

1 4
možnosti
Foto

Tak pan Roudenský a paní Rank tvrdí, že Tiso s Paveličem nebyli katolíci.

Že by to byli muslimové, nebo dokonce ateisté?

0 2
možnosti
Foto

Pane Marjanko - karma jako hrom.

6 0
možnosti
Foto

Za mě máte karmuR^

Někteří lidi nechápou, že osobní pochybení některého z kněží ještě neznamená stanovisko celé církve.

V každém společenství lidí /a tedy i v církvi/ najdeme lidi, kteří udělají špatné věci-osobně si ale myslím, že mezi kněžími a věřícími  je jich podstatně méně než mezi těmi druhými!!

Podobné nesmyslné tvrzení jako měl pan poslanec slouží k jediné věci-rozdmýchání nenávisti a tak odvedení pozornosti od vlastní neschopnosti a problémů. právě hledání "třídního" nepřítele je jedna ze základních metod fašistů, komunistů a dalších "istů" včetně současné vládní garnitury

9 1
možnosti
KB

Poslanec řekl pradu. Viz oprace ratlines, viz Von Papen, Pavelič, Tiso....

1 8
možnosti
BM

Kniha "Operace Ratlines" vyšla před patnácti lety v nakladatelství blízkém KSČM, Takže je to jasné. A co se týče chorvatského "poglavnika" Ante Paveliče či slovenského "prezidenta" Tisa, to se nemůže vztahovat na celou katolickou církev. Jestli jste pořádně četl můj blog, tak tam uvádím i tu skutečnost,že mons.Bořka-Dohalského udal člen kapituly mons.Gunter.... Podle jedince nelze soudit celé společenství.....

5 0
možnosti
MP

Tento poslanec by měl být okamžitě odvolán. Existují-li u nás skuteční novináři, pak tato informace bude ve večerních zprávách jako první, a zítra budou titulky na první straně o tomto projevu. Nebude-li tomu tak, pak je to důkaz, že nemáme skutečné novináře.

6 4
možnosti
AF

Spíš by měl dostat metál za to, že konečně řekl pravdu o černokabátnících.

4 10
možnosti