Malý výlet do budoucnosti

Zaujal mne blog jednoho kolegy, ve kterém si udělal výlet do roku 2016. Napadlo mne, že se vypravím trochu dál. Takže: Píše se rok 2022 a otevíráme orgán KSČM Nové Rudé právo:  

Zprávy ze zahraničí: Německý spolkový kancléř Mustafa Izmír Paša se setkal s prezidentem Belgické islámské republiky Muhamudem bin Hasánim, který přijel na oficiální návštěvu. Oba státníci společně oslaví ramadán. Velký Gosudar Vší Rusi Vladimír Putin přijel do Francie, kde spolu s prezidentem Hasanem ibn Alím projednal sankce vůči Velké Británii kde již půl roku vládnou nepokoje. Tamní křesťanská vláda stále odmítá předat moc Muslimskéému bratrstvu, jenž zvítězilo v posledních volbách. Americký Kongres schválil prodej Aljašky Čínské lidové republice, tento dokument ještě musí podepsat prezident Jossé Rodrigés. Je to již pátý stát, který USA prodává.

Zprávy z domova: Generální tajemník KSČM a prezident ČSR František Filip v doprovodu ministra práce a sociálních věcí soudruha Déža Lakatoše navštívil závody Miroslava Grebeníčka v Gottwaldově. Ministr národní obrany armádní generál s. Vladimír Remek odcestoval do Běloruska, kde jej mimojiné přijme i Velký Gospodar Alexandr Lukašenko. Na návštěvu naší republiky přicestovala delegace kubánských žen, na letišti je uvítala s kyticí rudých růží předsedkyně Českého svazu žen s. Jana Bobošíková.

Krátce z kultury: U příležitosti výročí VŘSR bude uvedena premiéra muzikálu "Naděžda Krupská". V hlavní úloze vystoupí národní umělkyně Lucie Bílá, laureátka státní ceny Klementa Gottwalda. Zasloužilá umělkyně Irena Obermanová besedovala s pražskými pionýry o své nové knize věnované s. Grebeníčkovi "Největší soudruh".

Z černé kroniky. Veřejná bezpečnost byla nucena zasáhnout proti skupině chuligánů, kteří se zúčastnili nepovoleného  koncertu úpadkové hudební skupiny pod vedením exponenta minulého režimu Michaela Kocába. Příslušníci byli nuceni užít donucovací prostředky a mnozí včetně Kocába byli odvezeni na služebnu VB.

 

Zní to absurdně? Jsou to nesmysly? Je to sci-fi?  Je to nadsázka.

Samozřejmě. Nyní!

Avšak kdoví.........

Autor: Bedřich Marjanko | středa 17.10.2012 12:17 | karma článku: 18,54 | přečteno: 1179x
  • Další články autora

Bedřich Marjanko

"Jdu s hlavou vztyčenou...."

26.6.2020 v 13:56 | Karma: 30,02

Bedřich Marjanko

„Zločin a trest"

16.4.2020 v 11:41 | Karma: 13,63

Bedřich Marjanko

Velikonoční zamyšlení….

10.4.2020 v 10:59 | Karma: 11,04