Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Béďo, tebe si dovedu představit v roli soudce. Před tebou tři obvinění. Ptáš se prvního - Jak se jmenujete? Druhý říká: František Novák. Béďa: Vás jsem se neptal! Třetí: Já jsem nic neříkal!

0 0
možnosti
Foto

Když už tu byla debata o možnostech a omezení studovat za komoušů, tak i má zkušenost.

Mne osobně se to tak moc netýkalo, ač jsem drobné problémy při přijetí na VŠ měl a následně i proto, že jsem odmítl podepsat antichartu. Ale znám případy, kdy se na VŠ dostat nemohl a bylo mu jasně řečeno, že je to z politických důvodů. A bylo mu nabídnuto vstoupit do SSM, KSČ, což by mohlo působit příznivě. Kecy o tom, že za komoušů mohl studovat každý, kdo na to měl a nestudovat byla lenost jsou tak ubohé, až stupidní. Kdo to říká ví houby o tom, co se dělo.

Dále k StB: tvrdit, že se zajímali pouze o významné osoby je dětinskost až hloupost. Zajímali se o kohokoliv v zajímavém prostředí. Proto nabízeli pro přijetí na VŠ spolupráci maturantovi,, protože potřebovali konfidenty ve studentském prostředí.

Pan Hermánek sice podrobně popisuje postup StB při získávání konfidentů, což samozřejmě znát osobně musí a ví, o čem píše, ale jinak jsou to pouze (s prominutím) kecy. Estébáky zajímali i obyčejní lidé, pokud e v jejich okolí vyskytovala zájmová (tak nějak to, myslím, označovali) osoby.

Vážení, tak, jak to líčíte, tak by byla za komoušů nádherná selanka. Mně tyhle pochvalné kecy silně naštvávají. To může říkat (psát) pouze někdo, kdo vůbec netušil, co se kolem něj děje a dnes si hraje na chytráka. A nebo někdo, kdo se s režimem zapletl a třeba z toho i profitoval.

Jděte do háje s kecama, že režim nikoho v možnostech neomezoval. Jste ubozí tlachalové. 8-o;-€

10 0
možnosti
BM

Máte u mne symbolickou karmuR^

4 0
možnosti
JR

J98a74n 56R26á89ž

3. 9. 2013 23:34

Co blbnete! Otec šel navštívit školu kam chodí jeho dcera. Co je na tom divného? Že je prezident? No a? V prvé řadě je to otec gymnasistky. A že je to soukromá škola? Každý rodič chce to nejlepší vzdělaní pro své děti. Opět se ptám: Co je na tom divného!

0 14
možnosti
BM

Divného je na tom ta skutečnost, že se ohání tím, že je prezidentem dolních deseti milionů a pak navštíví  školu, která je pro těch horních deset tisíc.. Kdyby to neříkal, tak by to nevadilo.....

10 0
možnosti
JD

A nebylo to třeba tím, že našeho pana prezidenta na žádnou jinou nebo alespoň viditelnou školu nepozvali? Abych pravdu řekla, kdyby mi moje děti (mám 3, naštěstí již dospělé) vítal v 1. třídě pan Zeman, tak bych se obávala o jejich duševní zdraví a ze školy bych jde alespoň na tu JEHO "vítací" chvíli musela odvézt.:-)

14 0
možnosti
BM

Mám takový dojem, že jste uhodila hřebík na hlavičku.:-)

8 0
možnosti
JH

J17a95n 70H38l55e58d87í64k

3. 9. 2013 23:24

původně měl pan president namířeno do skoro čistě romské školy v Brně na Staré ulici--- ale jeho velitel ochranky zjistil, že není možné úplně zajistit bezpečnost, že hrozí až inzultace od nezaměstnaných otců dětí a od dětí prý i možné okradení, proto na poslední chvíli BYLA VYLOSOVÁNA soukromá škola v Praze, čímž se ušetřilo na cestovném.

5 0
možnosti
JR

J70a26n 37R89á93ž

3. 9. 2013 23:38

Za prvé: V Brně na Staré žádná škola není, je na Bratislavské....kecko!

Za druhé: Je nějaký logický důvod proč by měl chodit prezident do školy v Brně,když jeho dcera chodí do školy v Praze?

1 0
možnosti
Foto

I76v78a96n 15M58a92r90e46k

3. 9. 2013 20:33

KARMA jak vyšitá a bez jakéhokoli komentáře ! ! ! ! R^ [>-]

6 0
možnosti
Foto

Perfektní. R^ Pamatujete si, jak sociálně demokratická ministryně školství Petra Buzková dala svou dceru na soukromou a velmi drahou základní školu? 

Pana presidenta zdraví dolních 10 milionů.

14 0
možnosti
BM

Pamatuji si to velmi dobře.... A Vám dík.

1 0
možnosti
TH

Zemanovi asi fakt nedoslo jakeho se dopustil  trapasu. proc nejakou VIP soukromou skolu ? Coto ma za vyznam a navic, kde je jeho dcera? 

Aby si jako kooor vsichni vsimli, ze ta holka co tam je, je prezidentska dcerunka....tam bych ucit nechtela.

5 0
možnosti
TM

Zeman sám je velký trapas.

7 1
možnosti