Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Blogující důvěrník Šesták vám namítá doutníček, já vám dámR^.

...nu vót, něbůdět vo stakanu vódky, bůdět v ňom takaja, kakaja chalodnaja vodá.

No, a jestli se nám báťuška prezident Miloš nevykurýruje důkladně a nevyzdraví včas, dojde možná k nejhoršímu, tajnému scénáři.

Abdikace na hradní křeslo, důvody víceméně zdravotní, a už to pofrčí. Další volby, kandidátů plné křoví, kmotr Klaus znovu na Hrad?

1 0
možnosti
JK

Jistěže máte pravdu autore. Hodně lidí vložilo do Zemana svou důvěru a naděje a bude dlouho odmítat vidět a slyšet. Část pravdu nepříjme nikdy - jako u Klause. Jisté je, že co se mě týče, jsem k lidským chybám dost tolerantní, ale ambsolutně nesnesu, když se ze mě někdo pokouší dělat pitomce vytáčkami a lhaním. Zeman je v tom mistr.

3 1
možnosti
DK

Pane Marjanko, vy podle krátkého videozáznamu hodnotíte chování prezidenta republiky a vynášíte - dle mého - velmi laciné soudy.

A teď si představte, že já začnu ve stejném duchu - třeba podle vaší fotografie - hodnotit vás. Nedopadl byste dobře, to mi věřte !

3 6
možnosti
BM

Jak jsem napsal níže, jsem pouhý řadový občan... Takže mne můžete hodnotit jak chcete neboť já nereprezutuji tento stát.

A nebylo to podle krátkého videozáznamu, ale PŘÍMÉHO PŘENOSU ČT 24 který trval téměř hodinu...

5 2
možnosti
Foto

Premiér Nečas byl na té ruské ambasádě také a neopil se tam. No, asi má lepší "poradce" než prezident Zeman.

4 1
možnosti
Foto

M74i45l38a59n 26D12u12d41k45a

11. 5. 2013 15:13

Ano, takto by to udělal zodpovědný politik, anebo jakýkoli slušný člověk. Chyba je hlavně v tom, že máme prezidenta notorického alkoholika, který prostě chlastu neodolá, leda by mu dal někdo roubík. To zase ale nikdo neudělá, neboť by přišel o práci :-/.

8 5
možnosti

To máte těžký, někdo se zase třeba fotí s doutníkem a propaguje kouření;-D Ale vážně, stopro fakt nemůžeme zatím vědět, co za tím bylo, může za tím být i cukrovka, tlak atd atd

4 8
možnosti
Foto

Souhlasím. Je mi o deset let méně, než panu prezidentovi a těch problémů mám dost. Pro změnu s dýcháním. Občas se ji v klidu rozdýchám, že si musím sednout a počkat na to, až se plíce uklidní. Někdy samy, jindy to sebe naperu spray. A je zajímavé, pokud se to stane na veřejnosti, patnáct lidí projde a pak povídá, jak jsem byl ožralý, že jsem musel sedět na zídce a teprvé šestnáctý se zajímá, co mám za problémy. A koukám u MZ je to stejné

5 3
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik