Ježíš Kristus komunistou?

Kdo třeba náhodou otevře internetové stránky KSČM neuvěří svým očím. Na stránkách "nejpokrokovější strany" je v záhlaví ukřižovaný Ježíš Kristus a střídající se dva citáty z Evangélia sv. Marka. Člověk neznající poměrů či cizinec si bude tak myslet, že se ocitl na stránkách nějaké náboženské sekty a nikoli strany propagující tzv. vědecký ateismus...

Otázku církevních restitucí nechávám stranou. Avšak propagace nesouhlasu s tímto zákonem již překračuje meze lidského chápání.

Kde se bere ta drzost ohánět se Kristem a citáty z Bible té strany za jejíž vlády již tzv. nepovolená propagace Bible byla příčinou pronásledování či dokonce trestného stíhání.

Kde se bere ta drzost od těch, jejíž pohůňci umlátili číhošťského faráře Toufara či ponižovali řeholnice v internačních táborech.

Kde se bere ta drzost od těch, za jejichž vlády byli internováni budoucí kardinálové Beran, Trochta či Tomášek, kteří za své postoje byli vězněni již v nacistických koncentračních táborech.

Kde se bere ta drzost od těch, za jejíž vlády byli popravovány takové osobnosti jako hluboce věřící Milada Horáková, lidovecký poslanec Broj či kněží v souvislosti s tzv. babickým případem.

Kde se bere ta drzost od těch, ze jejichž vlády praktikující věřící nesměli vykonávat určitá povolání jako například ve školství. A to nemyslím jenom pedagogickou činnost, kdy laický kazatel Československé církve husitské(sic!) nesměl učit ani na prvním stupni, ale též hospodyni vesnického faráře nebylo dovoleno si přivydělat jako uklízečka ve škole. I to mytí hajzlíků by nebylo "ideologicky vhodné"!

Komunistům se hodí všechno, když to poslouží svému účelu, tj. uchvátit moc. Ač je to paradox, převzali ono pověstné jezuitské "Účel světí prostředky"!

Svého času se jim hodil Mistr Jan Hus, ze kterého prakticky udělali jakéhosi nositele komunistických myšlenek a tudíž i určitého prvního komunistu.

A nyní šli ještě dál.

Je to Ježíš Kristus!!!!

Autor: Bedřich Marjanko | pátek 21.9.2012 9:13 | karma článku: 18,66 | přečteno: 1022x
  • Další články autora

Bedřich Marjanko

"Jdu s hlavou vztyčenou...."

26.6.2020 v 13:56 | Karma: 30,02

Bedřich Marjanko

„Zločin a trest"

16.4.2020 v 11:41 | Karma: 13,63

Bedřich Marjanko

Velikonoční zamyšlení….

10.4.2020 v 10:59 | Karma: 11,04