Diskuse

Dva životopisy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Ty životopisy jsou ale víc jak mírně tndenčně upravené. Sem-tam něco přidáno, sem-tam něco vynecháno. Tak nějak v duchu doby.

1 0
možnosti
JC

A ekoterorista Kohák a zelený pol-potovec Keller Vám nevadí?

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem zíral. Hlavně na Kellera.

0 0
možnosti
JZ

Protože mám chorobu z povolání(silikoza)jezdím už dlouhou dobu na léčení do Luhačovic Fáral jsem totiž mnoho desetiletí na šachtě.Mnohokrát jsem se tam setkal s lidmi ze Slušovic a ani jedinkrát jsem neslyšel jedinou výtku, nebo pomluvu na pana Čubu.Naopak jen samou chválu.Vás pane Marjanko znám jen z Vašich kritických připomínek, nevím čím Jste se živil a co kromě těch poněkud jednoduchých a někdy s odpuštěním primitivních připomínek , nevím o Vás nic a ani mne vaše osoba nikterak nezajímá.žtijte si jak umíte , akorát nekuřte doutníky, škodí to zdraví.Vy sám nepůsobíte na foto nikterak  zdravě a oslnivě.Já bohužel také, ale mám téměř 80 let.

3 0
možnosti
BM

Uvedl jsem pouze životopisy. Bez připomínek. Holá fakta, aby si každý vybral. A že mám záporný vztah ke komunismu je dáno tím, že mým rodičům zničili život, a tím, že jsem studoval pohnuté dějiny naší vlasti.......

3 0
možnosti
Foto

Co k tomu říci? Že život není černobílý. A je velmi s podivem, že na Pavla Wonku si nevzpomněl prezident Havel, který metálama ověsil všechny své kamarády včetně starého stalinisty Jiřího Rumla, který byl nejagilnějším propagátorem trestu smrti pro Miladu Horákovou.

3 0
možnosti
Foto

O52t93t77o 95Č46e68r61n43ý

29. 10. 2013 18:44

Co k tomu říci? To se snad i bojím vyslovit...R^

0 0
možnosti
Foto

Miloš má prostě "ideologicky široký záběr";-)R^

0 0
možnosti