Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Ze jste popletl Krtiny a Dabelske libanky se zde uz objevilo. Ja doplnim, ze Kulovy blesk nenatocil pan Podskalsky. Jinak, pan Troska je dobry reziser, ktery svuj talent utapi v podprumeru, ovsem jak zpiva skupina AC/DC... Money talk.... coz znamena, ze proc by neco ze sveho talentu neutopil, kdyz na tento druh filmu se lide do kina pohrnou, televizni stanice jej koupi a reziser bude mit penizky. A o ty jde v prvni rade. Je krasne kdyz se v kine nudi hrstka odborniku, kteri to ci ono dilo znaci za veleumeni, ktere ovsem slozenky nezaplati.

4 0
možnosti
BM

Za omyl jsem se omluvil, nikdo není dokonalý. Film Kulový blesk ale skutečně natočil Zdeněk Podskalský společně s Ladislavem Smoljakem (viz ČSFD cz)

2 1
možnosti
SW

Ovsem nedorozumeni, ktere ma svou cilovou skupinu, ktere nevadi amaterske az ochotnicke hrani, pitvoreni se, vtipy z IV. cenove skupiny, upoceny scenar a jeste vic upoceny reziser, ktery neumi natocit nic poradneho. Pohadky nejsou vyjimkou. Ano, zijete v zemi, kde Babica vari a Troska toci filmy. I taci jsou mezi nami. A CSFD? 19% si to nezaslouzi....;-)

13 4
možnosti
RH

Troška je špatný režisér a úspěch Slunce, seno... spočíval v tom, že předtím nikdo nenatočil střelenou komedii o českém venkově. Při pokusech o seriózní film selhal..

11 6
možnosti
MK

Z dnešního hlediska selhal i toho svého prvního úspěchu. Nebylo s čím srovnávat a upřímně. Pro puberťáky to byl tahák

2 1
možnosti
MR

M65i31c54h15a37l 21R82y49b77a

15. 2. 2013 16:17

Viděl jsem trailer a  myslím, že to bude ukrutná legrace....třeba veselé hlášky podle vtipů nebo jak ho střelili tou vzduchovkou ;-D;-D;-D

5 3
možnosti
PK

Za Vaše politické názory bych vás často mínusoval - nedělám to, pochopitelně, každý jsme jiný a to je v pořádku. Ale dnes máte plnou pravdu. I mně se zdá, že dnes už není plejáda špičkových českých herců a la Marvan, Kemr, Bláha atd. Troška se dal na vulgaritu, ale přiznejme si, jak se tato společnost za 20 let zvulgarizovala - to je strašné.

10 2
možnosti
JR

J50a78r15a 64R40a94n51k

15. 2. 2013 19:18

Zrejme pouze reaguje na to, co si vetsi cast spolecnosti vyzadujeRv

Ja, pane Kuchta naopak clanky pana Marjanka karmuji, temer vzdy:-)R^

2 2
možnosti
Foto

Já žasnu, co se dá vykoukat z upoutávky...

9 4
možnosti
BM

A Vy jste jí viděl? A to ostatní se již dá domyslet...... né

4 6
možnosti
VBS

Ono je to také o umu herců. Všimněte si, kolik vyrchlí naše školy mladých herců, co se umí jen pitvořit, přehrávat, být hlučnými a nic víc.

10 1
možnosti
AK

Viděla jsem jeden díl Kameňáku. A od té doby bych se na jeho komedie nepodívala ani za nic. Připadá mi, že čím vulgárnější, tím má být větší zábava8-o. Pohádky se mi líbí, ale snaha o komedii? Brrrr

10 5
možnosti
JM

Mě se jeho pohádky nelíbí,jsou strašně uřvaný,nemají poezii.

Líbilo se mi Slunce seno,ale tak poprvé,ještě podruhé,to jak to dávají 4x do roka je strašný.

5 4
možnosti
IB

Jen malé upřesnění. Pan Libíček nehladil termosku ve Křtinách, ale v Ďábelských líbánkách.

3 0
možnosti
BM

Tak to se omlouvám...... Jenže to byla také dobrá komedie.....

2 1
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik