Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

rusko je pripraveno dobyt cely svet, tak jako bylo za caru i za bolseviku, rusak se nezmeni, ma nejvetsi zemi na svete, ale stale, stale, stale je mu to malo. dokud se nevymysli, nebo nestane neco, co rusko knokautuje, bude kazdy stat jen cekat, kdy zase rusko vznese pozadavek na jeho uzemi a zahaji "osvobozeni", popr. "internacionalni pomoc". p.s. nejvetsi hanba ale patri vlastizradnym cechum, kteri podporuji rusko. nyni zatim na netu...

2 0
možnosti
AS

A47d89a23m 71S59t45a51v25a

4. 3. 2014 15:10

"A co Aljaška...": Že jo! Taky se mi zdá, že si ji Rusové co nejdřív od USA koupí....

0 0
možnosti
LN

..otázkou je zda československo bylo na straně vítězů??,.... protektorát ano...slovensko určitě ne.... (mám pocit...že snad dodnes nikdo oficiálně neodvolal vyhlášení války slovenským štátem americe)...a kdybyste mne zabil tak nevím kam v té době připadla podkarpatská rus.....;-)

0 0
možnosti
BM

Podkarpatskou Rus obsadilo hortyovské Maďarsko... Uznáním československé exilové vlády v Londýně byla mocnostmi potvrzena celistvost předválečného Čreskoslovenska, tudíž bylo bráno jako spojenec a člen protiněmecké koalice. Slovenský štát nebyl právně uznán (a s tím válečným stavem s USA máte pravdu).

0 0
možnosti
OK

Ruský carismus je nezávislý na pojmenování funkce cara a systému, v němž vládne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik