Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naše děti se nebudou mít na co dívat? To je ono, nemějme tedy děti, nebo jen meximálně jedno, ať také trošku vymřeme.:-( S vlastní náturou sami nic nesvedeme, je to o populaci. Také člověka napadá to, čemu se věda tak brání. Je člověk skutečně vejvyšším článkem evoluce pozemské fauny? Přestože je na přírodě existenčně závislý, chová se k ní neekologicky a destruktivně. Potřebuje se proti ní uměle bránit a chránit, musí ji usměrňovat nebo odstraňovat. Vyvíjí techniku, kterou je zahleděn také do vesmíru. I náboženství se upíná k vesmíru.

Jestli v nás podvědomě nepřežívá mimozemský původ. Mimozemšťan kdysi objevil Zemi, rovněž s podmínkami k životu, byť ne ideálními, a postupně ji osídlil. Zde dobrovolně či nuceně přišel o svoje vyspělé technické prostředky, kterými se sem dopravil, a v divoké přírodě musel bojovat o holé přežití. Díky svým schopnostem vyhubil domácí příbuzné druhy a ubránil se i zvěři. Během tisíců let vytvořil díky různým podmínkám na různých místech Země i svoje rasové odchylky (jeden druh Homo sapiens se vzájemně křížitelnými rasami).

Z místních zdrojů postupně buduje techniku, kterou opět míří do vesmíru a hledá novou obytnou planetu.

Jeho pozemský život a vývoj je po celou tuto dobu sledován původní či jinou mimozemskou civilizací (její dopravní technika překonává technické problémy člověka pozemského).

Všichni pozemští tvorové vědí, kde je jejich místo a zařazení ve zdejším ekologickém systému, jen ten jejich nejvyspělejší článek - člověk - to neví.:-/

Pohádky? Ale co věda vlastně o tom všem ví? Ta se např. domnívá, že vesmír je jakési anorganické perpetuum mobile a vznikl prý jakýmsi "velkým třeskem". Toto nejsou pohádky?:-)

0 0
možnosti
Foto

Oprava překlepu: maximálně jedno

0 0
možnosti
Foto

No, jestli se nevzpamatujeme, a neuděláme něco s rostoucím přelidněním, tak to se zvířátky vidím černě (najmě s těmi, co se nedají sežrat). Bohužel mocipáni, kteří o tom rozhodují mají nějakou biodiverzitu zvysoka na háku.

0 0
možnosti
VM

Nerozumím. Je-li člověk součástí přírody, tak všechno, co dělá, je přírodní proces jako každý jiný.

1 0
možnosti
JT

J19i74r63i 77T66i84c95h74y

14. 5. 2019 16:34

A lidstvo hruzne narusta, nikdo s tim zrejme nic neudela.

1 0
možnosti

Ale udělá, vývoj už jde tím směrem, např. islamizace Evropy má být dokončena v roce 2043, takže nejen konflikty o přírodní zdroje nebo potraviny, svět v blízké době čekají hodně překotné události, takže se stav populace zase stabilizuje...

0 0
možnosti
VH

Ze všech stran světových a konečně i z domácích deníků, stejně jako z b l o g ů hysterických blogerů, na mě křičí titulky: Nastává konec přírody!

1 0
možnosti
VV

Ale ne, jen vas predem pripravuji na to, ze si v budoucnu za potraviny priplatite.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 586x
Ze zápisků jedné čtyřicítky, která hledá, jen neví co. Po dokončení univerzity v Hradci Králové jsem se jako jediná z ročníku začala věnovat oboru, který jsme vystudovali, cestovnímu ruchu. Momentálně jsem však hlavně maminkou na mateřské dovolené. Dle čárek na nedávném těhotenském testu to vypadá, že na mateřské ještě dlouho pobudu. A tak píšu, abych se z těch plínek úplně nezbláznila…

Seznam rubrik