Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klima se v minulosti zcela dramaticky měnilo, mění a bude se měnit i v budoucnosti. To jsou fakta! Můžeme nesouhlasit a můžeme protestovat ale změnit se to nedá.

0 0
možnosti
Foto

Počasí se mění bez ohledu co si o tom myslím člověk. Byla doba, kdy v Krkonoších byl ledovec a dnes není. Bylo období 9. až 14. století, které odborníci nazývají "teplým středověkem" a proto Karel IV zde pěstoval víno a posílal si povozy pro melouny do Mělníka, jak vypovídají listiny z té doby. V Norsku a ve Skotsku se pěstovalo obílí. V 17. století přišla malá doba ledová. Zamrzalo Baltské moře i Calaiská úžina mezi Francií a Anglií. Zažil jsem dobu, kdy se strašilo, že přijde doba ledová, že se vyčerpají ložiska nafty a dalších nerostů a ono se nic převratného nestalo. Takže opět se straší oteplováním.

3 0
možnosti
VF

Já na texty o klimatu, zvířatech klikám,ale také čtu komentáře. Kde jaký Jouda, je chytřejší než 70 klimatologů světa. Bude těžké jim vysvětlit opak,klimaskepticismus alias Klaus u nás jede stále dokola.

1 2
možnosti
VV

Bohuzel je to tak, a ti Joudove jsou ti nejhlasitejsi.

0 4
možnosti
Foto

jisté je že se plýtvá zcela zbytečně a tím se k znečištění přispívá-vám karma a dík za tento blog.mělo by se o tom více psát a přemýšletR^

1 0
možnosti
Foto

Evropané se mohou snažit, jak chtějí. Země třetího světa je stejně nakonec převálcují, i v té ekologii, na kterou se vykašlou. Mají to tak nastavené.

1 0
možnosti
Foto

.....oběhla celý svět zpráva odborníků z OSN ....pokud je dnes někdo dosud tak naivní, že věří tomu, že OSN snad sdružuje nějaké odborníky, pak mu asi není pomoci a je odsouzen k tomu, dělat do konce života užitečného idiota komukoli, kdo si o to řekne. Váš blog je blábol klasického vyplašence, který na první dobrou uvěří strašidýlkům, které šíří vyčuránkové, kteří pak z toho strachu těží tím, že vám vnutí obnovitelné zdroje energie, biopaliva, elektromobil a mnohé další.

5 0
možnosti
TT

Považovat elektromobil za něco ekologického už říká samo o sobě víc než dost.

3 0
možnosti