Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J89i19r50i 52P74r58a41j20z

1. 3. 2019 19:55

Tak doma to máme úplně stejně. Nám teď Míša(20 měsíců) zahučel celý a pod vodu a když letěla maminka ho zachránit tak do rybníku zahučel i ten kočárek.

Jinak ohledně uklízení, uklízím každý den, ale jen do té míry , že všechny věci nahážu do přepravek a nebo je dám ke straně , abych na ně nešlápl. A jednou za týden až dva to uklidím pořádněji.

A je pravda, že je mi trochu lépe, Ale každý den ne to opravdu ne.

0 0
možnosti
MM

:-) Tak přeji pevné nervy Vám i ženě:-)!

0 0
možnosti
MM

Děkuji. Jsem ráda, že se líbí a hlavně rozesměje:-)!

0 0
možnosti
BK

R^, milý blog:-). Naprosto vás chápu a souhlas:-). jen k té paní-guru: četla jsem knížku, kde jistá paní se věnuje učení- Feng šuej. je to právě spojeno s úklidem a energií. Možná je to ona- nevím. Musím ale říct, že jsme něco málo zkusila a bylo to skvělý. Ale je fakt, že dítě už mám 12ti leté, takže to bylo o něčem jiném. Spíš o mně:-))). ještě ten večer, co jsem přečetla pár stran, jsem vyházela některé věci a naběhla i do synkova pokoje a zlikvidovala tam to,co stále schraňoval a lpěl.Byly to etdy spíš jeho papíry a zbytečnosti. no- musím říct, že jsem té paní děkovala:-)). Uplně jsme ožila a tu oživenou energii jsem si uvědomovala fakt naplno. Ráno mi pak syn řekl, že mu je v pokojíčku nějak líp:-)). Něco na tom fakt je. Mějte se fajnR^

1 0
možnosti
MM

Děkuji za milý komentář:)! Feng-šuej uznávám. Kamarádka si dle těchto principů zařizovala nový byt. Také se cítím lépe v uklizeném bytě, jen na to právě někdy chybí ta energie - wikipedie mi právě poradila slovíčko čchi:). Krásný večer!

0 0
možnosti
PK

Naprostý souhlas s pani Kondo. Jen se přiznám, že jsem po několika letech snažení rezignoval a dnes jsem zase v lajně,ale už jen se psem.

0 0
možnosti
VV

Ja bych si prosim dovolil s vami, tedy i obsahem clanku souhlasit.

0 0
možnosti