Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

:-):-):-)

Moji milí blogoví přátelé!

Děkuji Vám za Vaši přízeň....:-)

5 0
možnosti
TG

Dobrý den, vlastně pozdní večer, vážená paní doktorko,

Vaše milé poděkování mě překvapilo i zaskočilo, a já vlastně dobře nevím, jak na ně odpovědět. Vždyť moje reakce byla jen prostým oceněním Vašeho postoje spojené s úctou k Vám, jako velmi silné osobnosti.

A mám pochopitelně radost, když Vás některý můj obrázek zaujme.

Přeji Vám hodně zdraví a radosti ze života.

2 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, vzácný pane, jen mě neoslovuje jakýmkoliv akademickým titulem. V důsledku každodenní právní praxe "v terénu", kde na prvním místě mezi lidmi stále víc a víc není lidskost, mi všechen souvisící text hned hořkne. Omlouvám se. V

0 0
možnosti
MP

R^Tomáš Gayer je výjimečnou osobností mezi blogery. Jeho laskavý humor mě oslovuje od prvního okamžiku. Někdy míří přímo na bránici, jindy je poetický, k zamyšlení. O kreslený humor se dlouhodobě zajímám a Tomáše řadím, spolu spány Jeanem Jacquesem Sempé a Miroslavem Bartákem k trojici svých nejoblíbenějších.

2 0
možnosti
PC

Rád se připojuji. R^Mám rád inteligentní humor, oceňuji věcné a slušné vystupování a především lidskost. Díky takovým lidem se sem rád vracím.;-)

2 0
možnosti
Foto

R^ Co dodat. TOMÁŠ G.?R^!!

3 0
možnosti
JT

S Tomášem se svými blogy vzájemně obohacujeme. Snad Vás potěší, že když se dostanu k Vám, bývám zpravidla též obohacen:-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, Tomáš nás umí pobavit a donutit k přemýšleníR^

3 0
možnosti
PK

Pan Tomáš toho ve svých bločkách příliš nenamluví, ale i tak mi to vyráží dech a dokonce nedávno se mi i podařilo zakuckat smíchy tak, že jsem se málem udusil. Pro mě jedna z hvězd mezi zdejšími blogaři.

R^R^R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 13,06
  • Průměrná čtenost 556x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik