Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dal jsem Vám karmu tlačítkem, která je Vám samozřejmě na nic. Avšak tu podstatnou Vám posílám jaksi přes Universum. Vážím si lidí, kteří nepodlehnou obecnému pohodlí uvažování a postupů a rozhodnou se pro život, z něhož mají vnitřní radost a uspokojení, že se nemusí sklonit před nikým, ať je to kdokoliv.

Po letech zkušeností vím, že množství titulů před a za jménem i počet publikací v odborném tisku nemá žádnou výpovědní hodnotu o člověku samém. K některým profesorům mého oboru bych si nepřisedl ani na pustém ostrově a ruku jim nepodal.

R^

3 0
možnosti
Foto

Vy mě bavíte, pane doktore! Díky za komentář, i když z Vašich článků čtu stále, že urputně bojovat za některé a současně proti některým druhým nepřestáváte... A radost z poctivého života mám, to cítíte správně, takže bych si klidně s rukou podání přisedla ke všem, jistě i k Vám ;-)

0 0
možnosti

R^ v tom, že Vám kolegové říkali, že jim mluvíte z duše, je síla a zároveň naděje, že to s námi je celkem nadějné, až na tu povrchní skořápku reprezentovanou panem Alešem. Ale i ten má možnost se změnit:-)

2 0
možnosti

Tu možnost (Aleš) bych považoval spíše pouze za symbolickou :-).

Doplnil bych část citátu z jedné reklamy - "protože je špína zažraná" ...

1 0
možnosti
Foto

Milý pane Tomáši Gayere, musela bych napsat hodně slov, abych si ulevila od té radosti, co mnou přetéká z Vašeho palce tady. Jenže současně věřím, že Vy víte... Takže jen s úctou a obdivem k Vám - děkuji srdečněV.

0 0
možnosti
Foto

Milá Ivana Lance i Vám R^děkuji srdečně V

0 0
možnosti
Foto

Vzácný pane Zdenek Horner - není pro mě nic většího na světě, než když muž dokáže odvážně otevřít své srdce R^! Děkuji Vám.

0 0
možnosti

R^R^-tak tedy to je síla paní Marie.Můj obdiv.

4 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 13,06
  • Průměrná čtenost 556x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik