Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) tak jsem se po čase podíval a jsem rád, že jsem Vás tu zastihl V

1 0
možnosti
Foto

Přátelé milovaní, všichni kteří zde komentujete, jakou obrovskou radost jste mi svými vzkazy udělali právě dnes, o Velikonočním pondělí 🙏, když jsem ráno od "dohledčího" Blog iDNES obdržela zprávu, že tento můj článek musel být veřejnosti zapovězen, protože "obsahuje nedovolenou reklamu automediace" 😉.

Tak jsem si jen povzdechla, že si cenzor ani nestihl přečíst, že automediace je cizí slovo regulérně obsažené ve slovníku cizích slov, není žádnou zpeněžitelnou metodou a není ani nemůže být ani žádnou firmou ani žádnou reklamou, protože je to pojmenováni přirozeného procesu každého lidského života - postupný přesun bodu prvotní pozornosti zvenčí (rozumem od nich) k sobě dovnitř doprostřed (citem k nesmrtelné lidskosti). To už nestojí ani za řeč, že se "pro jistotu" 😆 jedná o termín chráněný Úřadem pro průmyslové vlastnictví jako ochranná známka. Zkrátka něco bezplatně pro úlevu lidem...

Rozhodující pro mě teď je, že (i vy všichni jste mně to nyní potvrdili 👌🥰👋), že kdo cítí, ten také rozumí, protože už poznal 🙏.

Všem vám děkuji srdečně ❤️🤗.

3 0
možnosti

Pravdivé, krásné!R^;-)

5 0
možnosti

Krásné svátky máme, jsme-li dobré mysli :-)R^

3 0
možnosti

Přemýšlím, jestli mě chtěl někdo zničit. To ani ne. Mě ničí to, že jsem nedokázala říct rodičům a dědečkovi - mám vás moc ráda a moc si vás vážím. To jsou moje jizvy na duši, které nejdou zahojit. Ano, stydím se.

3 0
možnosti
Foto

Paní Marie, moc krásně napsané. Odrážím se ode dna už několik měsíců a ty jizvy na duši i po mnoha měsících, bolí víc než pár dní staré jizvy na těle.

4 0
možnosti
Foto

Důležité je, nenechat se utopit. To je až fundamentem toho, aby se neklesalo až na dnoR^

2 0
možnosti

R^VR^ S pozdravem a s porozumnením....

6 0
možnosti

Opr. Porozuměním

2 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 13,00
  • Průměrná čtenost 556x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik