Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, je to prosté - zlého a vraždícího chlapa se zbraní v ruce zastaví jen další chlap, hodný a bránící vraždění který má také zbraň v ruce. Svobodu a bezpečí na lásku si Stockholmským syndromem k nepříteli opravdu nezajistíte...

0 0
možnosti

Málokdo z diskutujících si uvědomuje, že změna myšlení od totality k demokracii musí přijít zevnitř skrze osobní poznání. Změna myšlení je možná jen v doprovodu lásky, pozitivních emocí! Většina nechápete myšlení autorky, ale vysmívání se některými diskutujícími jí nechutné! :-)

4 0
možnosti
JP

J93a13n 20P47a54v97l91í32k

23. 11. 2022 17:41

Kontext, v kterém paní autorka prezentuje své myšlení, jeví se mi poněkud nešťastným.

3 0
možnosti

Nevidím v tom problém, že budeme u nás vychovávat ukrajinské vojáky.

Rusko vede psychopat, se kterým se nedá jednat. Násilím udržuje svoje obyvatelstvo v nevědomosti a v celé Evropě i zámoří ztěžuje poznání pravdy hybridní válkou! Podle mého odhadu třetina občanů u nás a téměř polovina na Slovensku věří desinformacím Putinovy hybridní války!

Ukrajině nemůžeme více pomoci než výcvikem a zbraněmi. Putin vyhrožuje atomovou válkou a tu nikdo nechceme. Proto NATO nesmí vstoupit do války. Ostatně NATO ani není na válku připravené! Víme dobře, jak jsme u nás vyzbrojení a vycvičení pro nezájem předchozích vlád pro případ války. A nyní to odmítá Tomio Okamura se svojí SPD.

Někteří politici (nejen z SPD) odmítají pomoc Ukrajině. Jak by to dopadlo, říká Putin a Medvěděv. Vznikla by Veliká Rus sahající od Lisabonu po Vladivostok. Nejen všechny státy bývalé Varšavské smlouvy by byly její součástí!

Nevědomost Rusů a Putinova informační hybridní válka znemožňují cestu uvědomění si potřeby demokracie v Rusku! Přesto souhlasím s Vámi, že demokratizace Ruska může přijít jen od Rusů samotných.

:-)

7 1
možnosti
JK

J84a69n 63K42a90r43a61s63e83k

23. 11. 2022 14:04

lide jako blogerka maji tu vyhodu, ze se mohou v klidu venovat meditaci, protoze se nastesti najde dost takovych, kteri to ZLO vykorenim jinym ZLEM.

3 1
možnosti
Foto

Přemýšlím nad tím, zda byste případně sobě či jiné znásilňované ženě vysvětlila, aby se podvolila. neboť - cituji z blogu - "ZLO lze VYKOŘENIT jen jeho přeměnou uvnitř sebe uprostřed - skutečným lidským zážitkem a v jeho důsledku POZNÁNÍM...sebe?"

9 1
možnosti
Foto

Opravdu nevíte, že Vám nic nebrání rozjet se do Ruska jako věrozvěst a požádat vedení RF, aby se podrobilo Vaší terapii?

9 2
možnosti
JK

Zjevně neumíte rozlišovat mezi dobyvačnou válkou a obranou proti agresi. Ukrajinští vojáci se u nás nebudou cvičit pro válku, ale pro obranu proti ruské agresi. Otázky - "Opravdu ještě nevíme, že každý boj plodí jen další boj? Opravdu stále věříme, že základem šťastného života jsou jen peníze a moc nad druhými?" - byste měla položit především Putinovi a dalším představitelům současného ruského autoritativního a teroristického režimu. Moc by mě zajímalo, jestli by vám ty otázky vůbec dovolili položit a jak by na ně odpověděli.

Buďto máte opravdu zmatenou mysl, nebo záměrně lžete.

9 3
možnosti

SPD mluví obdobě, ale vědomě lže, protože z toho má politické body!

Autorka článku to myslí vážně, má pravdu, kterou jí tu málokdo pochopí! :-)

2 1
možnosti
JT

R^:-) Souzním s komentářem pode mnou.

3 2
možnosti
PC

Skvěle a pravdivě napsáno.R^

Nebudete ale mnoha lidmi pochopena, protože přiznat si, že si sami v sobě hýčkají zlo a mají potřebu zlo trestat zlem, je pro tyto lidi nepředstavitelné. Čím více je takových lidí, tím více zla všude kolem, tím více válek, teroru a veškeré nespravedlnosti, jejichž jmenovateli jsou nenávist, nesnášenlivost, zloba, chamtivost a závist.

8 6
možnosti
JK

Rád halíte své zvrácené a podlé názory do vzletných slov. Chtěl bych však vidět, jak dlouho byste vydržel "netrestat zlo zlem", kdyby vás někdo mlátil do ksichtu a nepřestával by.

5 5
možnosti
LT

L53u93d26ě52k 79T40o57n66d94r

23. 11. 2022 9:57

Opravdu nevíte, že vaše tvrzení: "Opravdu nevíme, že ZLO lze VYKOŘENIT jen jeho přeměnou uvnitř sebe uprostřed - skutečným lidským zážitkem a v jeho důsledku POZNÁNÍM...sebe?" - je jen pseudofilozofický BLÁBOL? Opravdu nevíte, že se můžete umeditovat k smrti, ale ZLO v srdci druhého člověka tím nezastavíte ani nezměníte ani i milimetr? Až dřív něž se vy umeditujete a rozplynete LÁÁÁÁSKOU, tak vám ZLO podřízne krk? Tak jak si to zasloužíte. Protože ZLU se musíte POSTAVIT! Čímkoli jiným jenom ZLU UMETÁTE CESTU. Čímkoli jiným ZLU SAMA VYTVÁŘÍTE CESTU A PROSTOR !

5 6
možnosti
MP

Nějak se Vám seká caps lock :-). Tmu nelze překonat (ještě větší) tmou, nýbrž světlem. Nenávist nelze překonat (ještě větší) nenávistí, ale láskou.

6 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 13,06
  • Průměrná čtenost 556x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik