Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-DPrý někdy dojde i na rány holemi...;-O;-)

1 0
možnosti
Foto

Ojoj, potěš koště teda ;-D

1 0
možnosti

Marie, ale že je to nakupování čirá radost, že?!:-D Jsem této radosti ušetřena, nakupuje muž:-))

A víte, co je ještě fajn? Že třeba Lidl má francouzský týden, který měli minulý týden v SRN. A něco nám i nechali!:-)

Jo, já bych raději zůstala u toho klábosení se zvířaty.

Pěkné jste ale svěřila!:-))

1 0
možnosti
Foto

To si pište že je! ;-D Manžel je v Německu každý týden, tak většinu věcí nakupuje taky on, já jen dolaďuji co chybí, nebo co je potřeba, co zrovna chybí a MUSÍM to mít. ;-D Zvířata už dnes moji dávku slov dostala, ale není dnešnímu dni konec. Ráda s nimi mluvím. :-)

0 0
možnosti
Foto

Rozeberme si to věcně:

"husy. Jak tak hledím k tomu nebi, tak jen ze mě vypadlo: „hej holky, kampak s tou chřipkou?“ Odpověď žádná, ale letěly směr Slovensko"

- letěly se pomstít za napadení Zaorálkových emailů ruskými hackery a nakazit je ptačí chřipkou

"vyzbrojena nákupním košem a brýlemi na očích dovnitř... Stačilo, že jsem si málem vyrazila zuby o košík."

- kdybyste nenaznačovala, že jste v pádu asi bych si pomyslel, že máte místo předních zubů kly jako slon nebo mamut

"jsem se málem přerazila o srolovaný koberec u vchodu, který měl plnit účel „otři boty, ať nám tu neděláš bordel“. Raději jsem se vůbec neohlídla, aby si chudák nemyslel, že vysílám nedej bože nějaký signál."

- ste vysílala signál komu? koberci? bohužel u vás se nejedná o humornou slovní hříčku s českou gramatikou

"Tak Kaufland už tedy zase dlouho ne!"

- já vím, až vám zase dojde kafe a cukr, co?

No a přístě až zase budete mít den blbec, jeďte nás oblažit historkami do Globusu, do Tesca nebo jiného dalšího hypermarketu. Jsem teda zvědav, kam budete nakonec jezdit nakupovat. Aby Vám z toho nakonec nezbyly jen ty nehtíky u Romanky. ;-) Ale jinak, hezký den a blbce nechte doma, čímž nemyslím ani Vašeho manžela či kohokoli jiného dvou-či čtyřnohého člena Vaší rodiny. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že bydlím na hranicích se Slovenskem, ano, husy letěly na Slovensko, ale je možné, že nakonec změnily směr, nesledovala jsem je zase až tak dlouho. Zaorálkovy emaily jsou mi ukradené, stejně tak jako husám :) Kdybych měla zuby jako slon či mamut, možná bych si s nimi stihla srovnat ten koberec a strčit s nimi do onoho chudáka, ať už to byl koberec, anebo ten pán. Kdo chce, pochopí snadno a signál "sem" naštěstí nevysílala, aby se náhodou toho nechytil ani ten pán, ani ten koberec. Nepotřebuji dělat humorné slovní hříčky s českou gramatikou, mám vychozené tři třídy a to mi stačí. :) Koho to čílí, anebo nějak jinak působí rozpolcení, ať mě nečte a neřeší. :-P Globus a Tesco tady nemáme, takže si příště na cukr a kafe vezmu Lidl na paškál, třeba z toho vznikne zase blbec. Já totiž blbce ráda, a to v jakékoliv podobě ;-D. Hezký den i Vám a díky za postřehy. :-)

1 0
možnosti
MJ

Máte svatou pravdu, Marie. Moc hezky jste vše popsala..

1 0
možnosti
Foto

někdy ale nakoupit na víkend musím. Ve čtvrtek jsou to penzisti, v pátek a v sobotu Němci. A kupovat pečivo a zeleninu už ve středu je pitomost.

Takže se obrnit a vyrazit do útoku kdykoliv.

1 0
možnosti
Foto

;-D to ano, koše jsou naštěstí odolné a útočí se s nimi dobře ;-D

1 0
možnosti
Foto

R^pěkné čtení. Oslovilo mě přirovnání ke staženým plachtám - poznala jsem se v tom, nikdy mi to moc nešlo - ozvat se, když si někdo dovoloval:-). Až v posledních letech už sem tam ty plachty vytáhnu, aspoň na kus žerdi, a je to pěkný pocit:-):-).

1 0
možnosti
Foto

Ale jo, jsem už ve věku, kdy tu plachtu taky vytáhnu, ale zrovna včera jsem neměla náladu se s tím tahat nahoru ;-D. Díky za přečtení :-)

1 0
možnosti
FS

No,já jenom tak na okraj.Proč ti důchodci musí chodit na ty "akce"? Není to náhodou hanba naší slavné vlády?

1 1
možnosti
Foto

Hanba to je, vzhledem k tomu že vím, jaký pobírá moje matka důchod za celoživotní dřinu. Sice nesleduje letáky, nevyráží na akce, ale hledí nakupovat co nejméně a nejlevněji. Docela ponižující pocit. Jo a včera jsem někde zahlédla článek, že se řetězce chystají domluvit na snížení slevových akcí, protože my nakupujeme jen v akcích, takže by těch akcí mělo být méně.

0 0
možnosti
Foto

;-DR^ Ve čtvrtek Kaufland ani náhodou, jsme tam my, důchodci! (kromě mě);-D

1 0
možnosti
Foto

No právě Jitko! Já jsem předlouho netušila, že jsou ve čtvrtek nějaké akce, letáky vůbec neotevírám. A jednou jsme s mužem měli něco po ránu ve městě, tak že rovnou skočíme nakoupit na víkend. Jaké bylo naše zděšení!!! U nás ve městě nejen důchodci, ale i Slováci, kteří to mají sem kousíček. No děs! Nikdy více. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1182x
Píšu si jen tak pro radost. Někdy vážně, někdy nevážně, s nadsázkou, prostě podle nálady.... jen tak ....

Seznam rubrik