Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezké čtení.:-) Připomnělo mi to hlášky mojí maminky, která tu už řadu let není, a musím říct, že vaše máma je měkota. Ta puberta to chápu, ale ta poslední hláška o tom jak vám sukně sluší, to už mi připadá milé.

I když...chápu... Já si kdysi koupila sukni ze které jsem měla děsnou radost, opravdu mi slušela, zkoušely jsme si ji doma s o 24 let mladší neteří, a moje máma to komentovala slovy: No nic moc, Martince sluší teda o moc víc! Tak mě to nefér přirovnání vytočilo, že jsem jí řekla. Tak si ji oblíkni ty a uvidíme, komu bude slušet líp! A to máš jen o dvacet víc jak já... No pamatuju si jak dlouho mě to žralo...Proč to říká? Chce mě otrávit? Naštvat? Pokazit mi radost? Proč neumí nic pochválit! No nikdy jsem na to nepřišla....a teď si s autorkou říkám, ona za to nemohla!!!!!

1 0
možnosti
Foto

No, mně to milé nepřišlo, protože mi tím nepřímo řekla, jsi tak tlustá, že už ti nic nesluší a v tomto jediném vypadáš trochu k světu, tak sis to měla vzít dvakrát - pro jistotu :-) ......kdybych sem měla tak všechno napsat, to by byl panečku román na pokračování.... vrrrrrr ;-D .....pro mě je důležité, že jsem pochopila, proč.... :-) odpustila jsem mnohé a odpouštím dál V

0 0
možnosti
Foto

Karma R^ a pochvala. Krásnej článek a hezky jsem se zasmál. Taky si něco podobného pamatuji, ale už je to dlouho, je mi 60 ;-D

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, myslím, že to co nás v mládí urputně dráždilo k uzoufání, máme právě teď pro zasmání..... život ....;-D

0 0
možnosti

...ano, tak se to říká. Ale jak, kdy.

0 0
možnosti
Foto

Trapných hlášek své matky, kdy jsem zvažovala, jestli to dělá naschvál nebo je to dáno nějakými neznámými fyzikálními vlivy, jsem si stejně jako Vy užila taky spoustu. Teď jakožto matka dospívajících dcer občas zřejmě trpím stejným ́postižením ́. Poznám to bezpečně podle vražedného pohledu svých dětí, které si asi v ten moment říkají, jestli by nebylo jednodušší být sirotkem. :-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

já už mám děti z domu.....radši se neptám.... ;-D

0 0
možnosti
Foto

ano, na Mlýnkách přes kopeček a jste v Radějově :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1182x
Píšu si jen tak pro radost. Někdy vážně, někdy nevážně, s nadsázkou, prostě podle nálady.... jen tak ....

Seznam rubrik