Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marie, tak - početla jsem si fakt parádně, a to jak o kachně, tak o čivavë. Ale mě to nechává úplně v klidu, neb můj žlučník říká striktně: tak kachnu ani omylem!:-) Leda husu.

1 0
možnosti
Foto

Tak co se týká žlučníku, jsem klidná, ten mám ještě v poho, nedávno jsem byla na sonu břicha, tak vím.... ;-D

1 0
možnosti
ZH

R^

Pěkně se to četlo, úplně automaticky jsem při to udělal inventůru mražáku. ( a kachna žádná, jen kejta z ovečky). Ale evidentně jste nevyfotila to co jsme všichni chtěli vidět.

I když je pejsánek taky hezkej. :-)

2 0
možnosti
Foto

Hihi, tak ovečka se zase nenajde u nás. I když, manžel je do budoucna plánuje na pole se švestičkami místo sekačky ;-) a fotit jsem bohužel nestihla, chuť byla rychlejší...... tak jsem alespoň vyhrabala poslední foto psa :-)

0 0
možnosti
VF

V jídelně brněnského Globusu měli kačenu se zelím. Chuť mě přešla, když jsem viděla ty pečené kolibříky. To raději až na Vánoce pořádné maso s držátkem, jak říkají stehýnku vnučky.

A čivavu máme také. Ne nějakou obyčejnou. Je krásná plyšová a podle našich malých holek je to asi nově vyšlechtěný druh - čibaba.

Tak na Vánoce.;-)

1 0
možnosti
Foto

Shodou okolností i my jsme měli včera kachnu. Ta mě svedla v Albertě, kde se, pěkně vypasená prsila v regále s cedulí: SLEVA 33% a já neodolal a koupil ji.

2 0
možnosti
Foto

Tak u nás jsem se fakt mohla prsit akorát tak já na tu hubenou kachýnku, která byla beztak stejně taky z akce ;-D ....ale proč si nepochutnat že? ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1182x
Píšu si jen tak pro radost. Někdy vážně, někdy nevážně, s nadsázkou, prostě podle nálady.... jen tak ....

Seznam rubrik