Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teda taková smůla!;-D Já se zase zachytávám náušnicema.;-) A z knoflíčků teču dost často, nejvíc, když spěchám z práce domů a musím jeden po druhém zapínat.;-)

1 0
možnosti
Foto

do náušnic se mi pořád cuchtají vlasy, ale ty naštěstí u lékaře nemusím sundávat ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D;-DNejsme náhodou příbuzné?R^

1 0
možnosti
AF

Co takhle kdybyste se vykašlala na doktory a zkusila to s akupunkturou ?

1 0
možnosti
Foto

u mě je všechno hodně složité a propojené a navíc mám obavy, že by ty jehly moje tělo vystřelovalo do všech stran ;-) a mohly i někoho trefit ;-D

2 0
možnosti

Dovolím si připomenout jeden starší fór, kdy ke gynekologovi přišla poslední pacientka. Už toho měl dost, tak jí napřed řekl, že dostal láhev dobrýho vína, a jestli si s ním nechce napřed trošku dát. Ta souhlasila, otevřeli ji a pěkně si u toho povídali o filmech a knížkách. Najednou bylo slyšet venku auto, gynekolog se podíval ven a hned s úlekem povídá pacientce: "Jejda manželka pro mě přijela. Prosím vás, rychle si vše sundejte a roztáhněte nohy!";-D Takže klídek, vše je třeba brát sportovně, nakonec gynekologa můžete potkat i v sauně, a budete na tom stejně. :-)

3 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D tak to jste mě pobavil, tento vtip neznám ......nicméně jste mi taky připomněl, že mi včera přišel mail od mého gynekologa, abych se objednala na prohlídku, tak až tam budu mít ty roztažené nohy, tak se asi pěkně rozchechtám, protože jednu ze sestřiček mu tam dělá jeho manželka ;-);-D

0 0
možnosti
Foto

Maruš, jak už jsem psala včera jedné kolegyni, pozitivní na trapasech je, že to nikdy nevíš dopředu, není tak mnoho času na stres;-D..Právě vyjíždíme s mužem na nákup a připomněla jsi mi, že je čtvrtek. Ale pořád lepší dnes, než zítra v pátek a ještě k tomu třináctého8-o!!

1 0
možnosti
Foto

Tak to je svatá pravda. Já osobně nákupy nenávidím, a tak mě občas manžel doprovodí i rád, protože se po obchodech neflákám, nevybírám, nepřebírám, nepřemýšlím, popadnu co potřebuju a mizím a dokonce si ani oblečení nezkouším ;-D .....tudíž jsem asi ideální žena ;-D a pátek třináctého bude v pohodě, trošku agresivitky, ale jinak to dáme ;-)

1 0
možnosti