Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P89e93t53r 26M73a56z37á57k

21. 5. 2016 0:22

A jak se mám chovat, když chci na veřejnosti dámu, doma přítelkyni a v posteli kur*u a ideálně vše v jedné osobě? :(

1 0
možnosti
Foto

P25e28t93r 24M87a77z80á64k

21. 5. 2016 0:24

pozdní hodina a nějaká whiskey, moudro samozřejmě praví "v posteli děv*u, ne kur*u. Drobný detail.

0 0
možnosti
PK

..ale všiml jsem si, že strom peněz jste pro jistotu zasdílela, co kdyby, že? :-)

Jinak, jak jste zmínila, že jsou ty citáty bez autora, napadá mne hláška ze hry divadla Sklep - Hřmění, kdy Macháček kritizuje chybějícího autora Bible: "..jestli já někdy něco napíšu, což se může snadno stát, tak se pod to vždycky podepíšu... a když se podíváte tady do této knihy... i když teď mne napadá, kdybych takovouto knihu napsal, tak.. " :-)

0 0
možnosti
Foto

strom se mi líbil a konečně si někdo všiml fakt ...... zlaťáky se jen sypou..... Ne že co kdyby, ale prostě moudra se sdílet musí pane R^!!:-P;-O

0 0
možnosti
Foto

Díky za článek, dobře jsem se pobavila. FB jsem zrušila před dvěma roky, připadal mi zbytečný. I tak ta moudra chodí dál po mailu. :-)

1 0
možnosti
Foto

Libuško a to byl účel, pobavit se. Na FB mám svoji stránku tak trošku za účelem pracovním a taky že mohu být v kontaktu s lidmi i jiných koutů republiky, na kafe je to přeci jen trošku daleko. Ono záleží, jak se k FB kdo postaví a k čemu ho má atd., atd., Jinak po mailu mi toho chodí už opravdu velmi poskrovnu, ale byly před pár lety situace, kdy přišlo i 30 takových mailů za den a to už člověku opravdu rozum zůstával stát. ;-D Hezký den.

0 0
možnosti
JT

Ano jsme. Důkaz sedí na hradě.

1 1
možnosti
Foto

Ale no tááák, přece nebudeme ukazovat prstem. :-) Ono snad bylo z čeho vybírat?:-)

0 0
možnosti
IS

I70g50o81r 35S77v81a95t76o24s

18. 5. 2016 11:28

27% (!!!!) CZ obyvatelstva, ma IQ od 60 do 90.... charakteristika jednotlivych skupin je tato

do 90: Slabě podprůměrná inteligence. Dokáže absolvovat základní školu a dobře se uplatnit v manuálních profesích.

do 80 Nižší stupeň mentální retardace. S problémy zvládne základní školu, úspěšný v zvláštní škole.

do 70 Lehká mentální retardace. Je-li dobře veden, zvládne zvláštní školu.

Avsichni tito maji volebni pravo.... a patrne znacna cast ma i FB.

Vas uvod: ..."O ceskem narodu jsem si myslela, ze jsme vcelku intelignetni"... ano patrime spolu s vetsinou severni polokoule k inteligentnejsi casti sveta. I v ramci teto skupiny jsme mirne nadprumerni. Ale mame daleko k leadrum - asijskym zemim. Celkove vsak v "zahledenosti do sebe sama" (= zlate ceske rucicky, narod Komenskeho atd) patrime ke svetove spicce. Obama, Putin i Merklova rano vstavaji s otazkou, co se na idnesu a novinkach pise noveho.

1 0
možnosti
Foto

Igore???? :-)R^ Ačkoli můj článek pouze pro zasmání, nic víc, donutilo to spoustu lidí k zajímavým reakcím. Nejlepší jsou ty, co mi přišly mailem. Asi si dotyční nepřejí, aby ostatní měli to potěšení dozvědět se o jejich výjimečnosti. Ale dozvěděla jsem se toho o sobě hodně já, což mě těší. V mém osobním průzkumu lidských povah to alespoň upřesňuje mé vlastní statistiky. :-) IQ sem, IQ tam, to je úplně jedno, proto si ho sama nikdy nenechám měřit, mě čísla nebaví ;-D

0 0
možnosti
LC

Necelých třicet tisíc fanoušků té přiblblé facebookové skupiny představuje zhruba 0,25 % české populace, takže to s českým národem ještě není zase tak špatné;-)

2 0
možnosti
Foto

Nooo???? O tom by se dalo ještě polemizovat, neboť takových skupinek existuje vcelku mnohem více. Každopádně můj článek je psán z legrace, není třeba z toho vyvozovat žádné závěry, ba ani statistiky :-)

0 0
možnosti
JJ

Já věděl,proč jsem FB zavrhnul už jen jako myšlenku.A ano,někteří členové našeho národa mají poněkud nižší IQ.Moc se mi líbí to "IQ vysypaného popelníku".Tak hurá na facebook a dobrou náladu přeji!R^;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Vždycky je na tom někdo líp a někdo hůř.... tak už to prostě je :-)

0 0
možnosti
VM

Nejsme debilní národ. Jenom strašně jednoduše pdléháme manipulaci.

4 0
možnosti
Foto

to máte svatou pravdu....proto nadpis s otazníkem a psáno v legraci, jen tak pro odlehčení :-)

0 0
možnosti
Foto

Nejsme, blbci žijí všude a vždy je jich víc. Spíše to náš národ moc řeší, pořád má starosti, jestli nejsme deb**ní, jestli máme všechno jako ti kolem nebo bychom to měli rychle zavést, protože tam už to prý mají a támhle také . . .

6 0
možnosti
Foto

samo že nejsme, nemám ve zvyku nikoho soudit, ani odsuzovat, ani urážet....celý článek je legrace a nadsázka, není to nic k hlubšímu zamyšlení, jen prostě pro zasmání..... a vlastně, pro někoho možná i k zamyšlení ;-D

1 0
možnosti