Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Na tohle téma by se dal napsat román na pokračování. Lidí je mnoho typů, mnoho charakterů s mnoha prioritami a mnoha cíli.

Mnoha ženám chybí to základní, což je úcta, respekt, pohlazení, políbení do vlasů ... Jenže něco v podobném duchu lze napsat i o mužích. Pokud to ve vztahu není, pak se hledá jinde a výsledek je víc než jasný.

Proto říkám, že lidé mají být k sobě slušní, ohleduplní a hlavně mít společné cíle.

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Mé psaní bylo jen o tom, s čím se setkávám já. Nedají se z toho tvořit závěry a ani to nebylo úmyslem. Co člověk, to názor a jiná zkušenost. Debatit bychom mohli do aleluja. Slušnost, ohleduplnost i pokora se někam vytrácí, ale i spousta těch, kteří tyto pojmy znají a i ctí. Hezký den

:-)

0 0
možnosti

Pěkný článek. Já mám zase kolem sebe spoustu slečen okolo třicítky, které nemají ani manžela, ani milence, ani děti...mají doma psa. Není to ani tak tím, že by muže nechtěly, dokonce i v jeden čas měly dlouhodobé vztahy. Ale jakmile začaly mluvit o dítěti, o svatbě, partneři vzali do zaječích...a ony přemýšlí co se životem.

3 0
možnosti
Foto

Ano, je spousta nezadaných žen, které partnery marně hledají a bohužel je to čím dál těžší. A jsou to ženy úspěšné, krásné, inteligentní, o kterých si každý myslí, že o mužské nemají nouzi. "Chlapů" je málo :-/

2 0
možnosti
JC

Pálí je dobré bydlo.

0 0
možnosti
Foto

Některé možná ano, ale není to jen tím, je to mnohem složitější...

0 0
možnosti
PH

Dobrý den paní autorko. Ze zvědavosti jsem si přečetl Váš článek v polední pauze. Přiznám se, že celkem žasnu, jak jste na tohle přišla. Píšete, že Vás překvapilo, kolik moc žen podobné vztahy má. Můžete mi prozradit jak jste k podobné informaci dospěla?

3 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, a abych tedy ukojila Vaši zvědavost, samy ženy mi to píší....jinak bych se nad tím vlastně ani nezamýšlela. Není v tom třeba hledat žádné statistiky a důležitosti, je to moje vlastní úvaha nad ženami, které si tak nějak neví rady, protože jsou na pomyslném nulovém bodu. Tedy, alespoň si to myslí. Hezký den :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1182x
Píšu si jen tak pro radost. Někdy vážně, někdy nevážně, s nadsázkou, prostě podle nálady.... jen tak ....

Seznam rubrik