Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

0 0
možnosti
PZ

Haha to je komedie co?

Ziji v USA 37 let prijel jsem s Mamou kdyz mi bylo 15

Trump je Komediant ktery to nakonec dohodi Clintonove.

Bude to velike divadlo ohledne prvni zeny zvolene Presidentem USA.

;-D

1 0
možnosti
JL

Vase ohodnoceni pana Trumpa, krery usiluje byt kandidatem republikanske strany na prezidenta, je velice osobni. To ho znate tak dobre? Svoji otazkou chci ctenarum rici o nesmyslnem hodnoceni osoby, krerou pisatel nezna. Specialne, bez oznameni, ze uvaha je jeho osobni. Ziji v severni Americe par let a o pana Trumpa se zajimam jen ze zvedavosti. Co by zlinak, vedla mne zvedavost o prvni jeho manzelstvi s Ivankou, pochazejici take ze Zlina. Bylo toho mnoho napsano, o jeho charakteru a jeho zivote.

Vsak nikdy bych se neodvazil vseobecne prohlasovat me citeni a moji kritiku na jeho osobu. Vse co znam je odraz pohledu jinych. Znam jen jeho dnesni vysledky v podnikani a to je v souladu s moji predstavou dobreho organizatora. V historii americkeho prezidentstvi, nas mnoho osobnosti v teto funkci prekvapilo. Dobre i spatne. Podle osobniho pohledu.

3 0
možnosti
JL

Je zajimave od vas, pani Kolarova, vysvetleni te financni krize. Take vase uvaha, proc nikdo nebyl potrestan, je k smichu. Oblbovani ceskeho obcana s nepresnymi uvahami. Je vzdy dobre osobne znat problem o kterem chci psat a nedelat propagandu. I ta veta "stara dobra Amerika" je propagantisticka. America neni dobra pro kazdeho. Stara take neni, ale to zde nepatri. Obezretnost obcana je zde velmi dobra vlastnost. Pred kazdym rozhodnutim je nutno uvazit. Zde jsou take stejni lide jako v CR. Veri kazdemu slovu a potom se divi nad vysledkem. Prodejci v CR prodavajic "smejdy" duchodcum jsou ukazkou prodejcu hypotek v USA od roku 2006 do 2009. Tech prodejcu byli tisice. Dale jsou tisice kupujicich balicku techto hypotek (Island a pod.), kteri take opomeli starou pravdu. But opatrny s verejnymi penezi.

Amerika stala a stale stoji na rozhodovani jedince. Pro vlastni dobro. Pravidla zivota v USA se denne vyviji, (od 1776) a obcan je musi znat, chce-li je vyuzit ke svemu prospechu Zde za obcana nerozhoduje stat. On sam rozhoduje. Jen dve veci jsou mimo jeho rozhodnuti. Benjamin Franklin to rekl strucne. "Musis zemrit a musis platit dane". A to nevadi, ktere to "musis" prijde prvni.

1 0
možnosti
JR

J72a15n 69R90á25ž

7. 3. 2016 15:29

Ta věta: "Američané hledají pořádně velké koště na chlív zanechaný velkou finanční krizí" by měla znít: "Američané hledají pořádně velké koště na chlív zanechaný levicovou administrativou prezidenta Obamy" , pak by byla přesná.

3 0
možnosti
PP

P52e95t90r 31P97o23l55á46k

7. 3. 2016 13:56

Máte pravdu, stará dobrá Amerika evidentně definitivně skončila. Dřív bylo zvykem, že rozhoduje většina voličů, dnes, jak se zdá, jsou volby manipulovány( zejména médii ) tak, aby vyhrál ten správný kandidát...

0 0
možnosti
PP

P39e64t38r 56P48o11l19á77k

7. 3. 2016 14:03

Což ale nemění nic na tom, že v mnohém máte pravdu. Ale nechte amerického voliče, ať rozhodne. Mimochodem, troufám si říct, že jedinou kvalifikací současného prezidenta USA bylo to, že je černý. Černošská menšina volila jako jeden muž a koho, je snad jasné. Další zajímavostí je, že se nad tím nikdo nepozastavoval jako nad (zjevným) rasismem. Navíc vítězství v primárkách není vítězstvím v prezidentských volbách...

0 0
možnosti
IO

I95v31a82n 37O61v50c11a64r

7. 3. 2016 13:38

A co si zvolili Ćeši?

1 0
možnosti
JL

Vzdyt vime. Nemusite jit daleko. Nekdo tomu i tleska. Uzasne !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik