Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a98n 34R61á64ž

15. 12. 2015 17:17

Pavlásek je jediným důvodem, proč se na něco tak přitroublého podívám. Pavlásek je komik, vystupuje tak a nepředstírá, že je tanečník. Ostatní celebrity s vice, či menším úspěchem jen předstírají, že tanečníci jsou, protože to mají ve scénáři.. Pavlásek je přirozený, diváky tím baví a proto dostává jejich hlasy....... i můj!

0 0
možnosti
JK

StarDance je nějaká taneční soutěž nebo show? Která televize to vysílá? Kdo je Lukáš Pavlásek? A kdo je Mareš, o kterém byla zmínka v diskuzi?

0 0
možnosti
OP

Kdysi před lety měl Zlatého slavíka vyhrát jistý mentálně zaostalý jedinec (jméno už si nevybavuji), na němž se domluvila partička kolem M. Donutila. Posílali mu hlasy ze všech stran, takže by se skutečně stal vítězem, ačkoliv zpívat vůbec neuměl. Socialističtí porotci v tom roce Slavíka zrušili. Domnívám se, že i letos je to vylomenina nějaké party

1 0
možnosti
JR

J37a59n 53R33á65ž

15. 12. 2015 17:36

Ten, podle Vás zaostalý jedinec, se jmenoval Rudy Kovanda.. Srandu se "Slavíkem" vymyslel a zrežíroval Franta Kocourek, který o Rudym říkal, že je intelektuálně nesmělý.

Rudy byl členem kapely "Los Brňos", která plnila sály, dobře hrál fotbal a mimo jiné hrál postavu hrobníka v Baladě pro banditu.

1 0
možnosti
Foto

Já se přiznám, že jsem před tím devátým kolem mu to tam "hodil" a nelituji.

Ten jeho obličej jsem znal z reklam nějakého mobilního operátora, ale že to je LP jsem netušil.

Teď je tak známý, má takové jméno, že si kšefty bode asi moci vybírat.

A samozřejmě KARMA pro autorku.

2 0
možnosti
ZS

Ano, souhlasím s vámi. Už jsem o Lukáši Pavláskovi na začátku SD také psala a pořád tvrdím, že jsem ráda, že i nedokonalost má šanci...

Hrozně mi vadí nenávistné komenty vůči němu na fb...

Hezký večer!

3 0
možnosti
RE

Je hezké, že to vidíte takhle:-) Připomíná mi to příběh norského instalatéra Kurta Nilsena, který před lety vyhrál světovou Super-star i přes to, že mu porotci přímo na kameru připomínali, zda se před rozhodnutím do soutěže jít díval vůbec do zrcadla, že vypadá jako troll. On je utřel tím, že jestli si toho nevšimli, tak je z Norska, takže troll je správně a taky prý myslel, že ta soutěž je o zpěvu.

1 0
možnosti
JAN

Pro mne je to taneční soutěž. V okamžiku kdy vyřadili Mareše, tak přesto že jej nemusím, tak mi to vadilo. Podle mne měl P. ukázat nadhled a odejít sám ;-D .

1 2
možnosti
JF

J34a69n 60F80r88o87l88í44k

14. 12. 2015 14:31

Spíše pseudosoutěž, kde jde hlavně o zaplnění vysílacího času a 13 kaček z SMS. Ovšem pořád lepší než koupkat na zprávy.;-D Věřím, že kdyby to hlasujícím umožnili zvítězil byl Jára Cimermann.

2 0
možnosti
Foto

Nesmiřitelný boj mezi Buranistánem a Pražskou kavárnou se promítl i do nevinné taneční kratochvíle. Pozoruhodné je, že Lukáš P. je automaticky řazen mezi burany, aniž bychom o něm věděli něco víc, než to, že se na parketu pohybuje jako medvěd.

3 2
možnosti
JV

J15i37ř36í 51V56o93l19k70a

14. 12. 2015 13:39

Panu Pavláskovi fandím, je hrdina. Hrdina nás, tanečníků, co musíme vlézt na parket s výsledkem podobným. Jenže je tam chumel a chumlati se je příjemné, hlavně když ta,co s ní taháte ten pupek po parketu, má pocit, že je princezna. Mimochodem, není už těch tzv. VIP příliš?

5 0
možnosti
SN

:-).....Pěkně jste to napsala ! R^VR^

5 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik