Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvely clanek - bez predchoziho zajisteni obcanskych svobod a bez aktivni ucasti volicu se demokraticky system stava jen prostredkem k uspokojovani tech, kterych je momentalne vetsina. Na tema demokracie vs. republika (pouzitim americkeho polit. slovniku) jsem neco napsal zde: http://www.oamerice.com/2011/10/amerika-neni-demokracie.html

0 0
možnosti
Foto

Demokracie je nesmysl. Fakt, že cca 60% lidí je, no, řekněme, méně chytrých, vypovídá o všem. Výsledkem takové většiny musí být hloupé rozhodnutí. Jak jinak. Když k tomu přičtu, že volí vězni, zavření za zločiny, nemakačenkové, kteří do státní kasy nenasypali ani korunu, tak není divu, že demokratické státy celého světa jsou zadlužené až po uši a vedou je politici, kteří za nic nestojí.

0 0
možnosti
PP

Já si to za sebe již shrnul. Demokracie potřebuje politické strany, ne těch pár lidí, co tvrdí, že jsou politická pidistrana a prosazují si to, co je pro ně (těch pár lidí) výhodné. Ale lidé nechtějí být v politické straně, nechtějí chodit k volbám a není nikdo, kdo by je přesvědčil

0 0
možnosti
Foto

Zacnou o tom premyslet az kdyz bude statni koryto prazdne a nebude nikoho kdo by statu jeste neco dal nebo pujcil... A to jeste par let potrva, Bohu zel.

0 0
možnosti
Foto

K té přímé demokracii je potřeba narovnání pravidel pro média. Aby_se prostřednictvím médií nedalo manipulovat veřejností. Nejlépe likvidační pokuty pro taková média, která se nebudou chovat eticky.

0 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik