Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musíte mít fantastický zadek, pokud se s tím setkáváte často. Já už jsem plácnutí přes zadek neviděl, ani nepamatuju. Ani mezi blízkými přáteli.

0 0
možnosti
Foto

No já nevím, kdyby ty žensky někdo plácl po prdeli a usmál se na ni, tak by si asi tak nestěžovaly. A mezi znásilněním a plesknutím po prdelce vidím tak trochu rozdíl...

3 0
možnosti
Foto

Třeba se bude jednou říkat o 20. století: Zde byla kultura svobodného plácnutí na ženský zadek. Na rozdíl od Saudské Arábie.

0 0
možnosti
Foto

A navíc jsem byl a jsem obětí hesla "kde je našpulíno, tam je dovolíno".

0 0
možnosti

..... vono to nezanikne,- naša "kultura" plácání po zadku je v podstatě signál blízkému okolí a vychloubání se zároveň - "to je moja krásná hraběnka, na to nikdo cizí sahat nebude !" ,- ..... si nejsu zrovna jistej ešivá to v Kolíně a jinech evropskejch městech takto chápe aj kultura odlišná ?!?

1 0
možnosti
Foto

Srovnáváte nesrovnatelné! Rv

Přečtěte si očitá svědectví toho, jak tyto útoky probíhající a organizované paralelně a masově na mnoha místech vypadaly, jak probíhaly a jak se přitom napadené ženy cítily.

A ještě jedna věc - je obrovský rozdíl mezi jednotlivým nevinným laškováním a organizovaným masovým nadřazeným chováním s cílem ženy ponížit a "ukázat jim, kdo je tedy pánem"!

Pokud jste toto nepochopila a dáváte tyto věci na roveň, pak je mně líto, ale nepochopila jste vůbec nic.

7 0
možnosti

Pane p******u, dejte mi prosim odkaz na nejaka ocita svedectvi. Ja zatim zadne nevidel.

0 3
možnosti

O59t46t97o 27H52a88l70í55ř

11. 1. 2016 14:58

Tohle je hodně přehnané. Srovnávání situace plácnutí po zadku a téměř skupinového znásilnění spojeného s oloupením mi připadá dost nechutné a nevhodné. Prostě -feministka si chce přihřát polívčičku vždy a všude.

3 0
možnosti

Sakra jak to vite, co se tam udalo. Na vsech zaberech je videt jen houf lidi a obcas odnekud vyleti nejaka raketa.

Ze vy jste se toho primo zucastnil?

0 3
možnosti

Domnívám se, že je třeba rozlišovat i to, kdo po tom zadku plácá. Pokud plácne manžel, milenec nebo sympaťák, je to něco jiného než plácnutí od neznámého vobejdy. Nevylučuji, že některým ženám je to vzácné, takže vítají každý dotek.

3 0
možnosti

J79i95r84i 64V47r88a59b18e39c

11. 1. 2016 14:01

To nebylo "jen" placani na zadky ,oni jim hmatali mezi nohy ....

2 0
možnosti

Ano, máte pravdu v tom, že mnohé nešvary, které odsuzujeme u přivandrovalců, jsou u nás ve skutečnosti také provozovány a zároveň bagatelizovány

0 0
možnosti

Domníváte se, že když Vás plácne na zadek manžel nebo milenec, že se jedná o nešvar?

2 0
možnosti
Foto

Téma je to sice pěkné, ale bagatelizovat kolínské útoky tak, že byly pouhým nevinným a obdivným lehkých plácáním přes zadek, mi připadá poněkud nešťastné.

4 0
možnosti

J20o85s93e19f 59K82r70a20u73s

12. 1. 2016 10:59

Autorka ale nebagatelizuje útoky v Kolíně, nýbrž upozorňuje, jak je bagalizováno plácání přes zadek u nás či v Německu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik