Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano! Komunistické myšlení je na postupu. Jak ovce jdeme za vedoucím papalášem.

Nevíme kam, ale jdeme. Opět sílí třídní závist a nenávist, nedůvěra, neúcta k druhému člověku a jeho majetku, neúcta ke svobodě člověka a neúcta k demokracii.

Nedůvěřujeme veřejnoprávní televizi a rozhlasu, které jsou pod drobnohledem mediálních rad. Věříme jen "nezávislým" mediím, ale neověřujeme si jejich nezávislost a jejich zdroje.

Máme strach ze svobodných rozhodnutí, blízká je nám závislost na státu. Jsme dobrovolně závislí na sociálním inženýrství našich politiků, dobrovolně se jimi necháváme spoutávat.

Vnímáš tu budoucnost, jaká takovému národu hrozí? Výhrůžky imigrantů nejsou ničím proti těmto společenským hrozbám!

0 0
možnosti

Naše společnost je rozdělena hlouběji než jsem tušil. Hluboký příkop, na obou stranách barikády osazené zbrojnoši, kteří jsou ochotni střílet...

To není dobré!

:-)

0 0
možnosti
DV

D84a19n 85V97l95k

28. 4. 2016 21:38

Jestli by nebylo lepší, kdyby chudáčci musulmani odtáhli zpátky domů. Vidíte sama, že většina z nás je tu nechce. Máte plnou hubu demokracie, tak si laskavě uvědomte, že při demokracii má VĚTŠINA pravdu, ať už se to menšině líbí, či nikoli. Víme, paní Kolářová? ;-O

2 1
možnosti
Foto

„Máte plnou hubu demokracie, tak si laskavě uvědomte, že při demokracii má VĚTŠINA pravdu, ať už se to menšině líbí, či nikoli.“

Mýlíte se – o pravdě nelze hlasovat. Pravda bude pravdou, i kdyby proti ní hlasovali všichni. Většina má moc, ale nikoli apriori pravdu.

Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují o průběhu dnešní večeře. Svoboda je tam, kde dobře ozbrojené jehně odmítne hlasovat.

1 0
možnosti
BH

... nezávidím vám vaši jistotu: takhle to psali v novinách, takhle to tedy je... co takhle zapřemýšlet, komu to opravdu prospělo a koho to poškodilo, čí styl a techniku to nápadně připomíná, kdo se ve skutečnosti chová jako nácek, a kdo je nácek jen podle médií...

... ale proč myslet, to je zbytečně namáhavé, lepší je plavat s hlavním proudem, že?

1 1
možnosti

Kolářová určitě neplave s hlavním proudem!

0 0
možnosti
MK
JK

J61a76n 52K43o71z34á83k

25. 4. 2016 14:33

Čekal jsem, jak se obujete do protizákonnému zabrání Kliniky partou feťáků a vy tady mluvíte o pachatelích, které nikdo neusvědčil. Já bych to spíš viděl na potřebu vyžírků z HateFree se zviditelnit, protože pro mne jsou směšní a neberu je vážně.

10 3
možnosti
MK

1. poškozování cizí věci je trestný čin a je špatné ať je to nácek, nebo jeho rudý bratr komunista

2. prošel jsem si poslední rok autorčiných webů a vypalování Řízkárny ani slovo - to je tak když se výběr témat podmiňuje vlastním politickým názorem, který umí usměrňovat pravidla a ohýbat i takto "morálním tvorům" vnímání světa.

Tudíž abych parafrázoval článek: Kráva si vždy najde o čem psát.

11 1
možnosti
PK

P52e78t70r 84K45ř13í94ž

25. 4. 2016 14:13

Autorce se zjevně líbí slovo "nácek". Viděla někdy záběry z levicových demonstrací v Německu, např. v Berlíně? Hodní "levicoví aktivisté" s šátky na obličejích hází skleněné lahve a dlažební kostky, policie mívá i těžce raněné. U nás někdo sprejem pomaloval provozovny spojené s Hate Free, která je prokazatelně většinově placena ze zahraničí, aby manipulovala s veřejným míněním (80 % norské fondy, 20 % ČR + další finanční zdroje). Vzpomínám na hysterii ohledně útoku údajných pravicových radikálů údajnými "zápalnými lahvemi" na "centrum Klinika" (které by po naházení několika zápalných lahví lehlo popelem) a ze kterých se postupně vyklubala jakási světlice. Dodnes to tak nějak vyšumělo a "aktivisté" jsou pro smích.

Celá záležitost je přibližně na úrovni filmu "Demolition Man", ve kterém policistka Sandra Bullock na zprávu o posprejování veřejné budovy reaguje slovy: "Jak brutální! Proč nevyjela všechna vozidla?"

14 2
možnosti
VV

Pane Krizi, vy jste to v tom Berline nekdy videl? Hlavne ty levicove demonstrace. Ty svolavaji aktiviste kdyz demonstraci nekde ohlasi NEONAZI. A satky na obliceji pri deminstracich jsou uz davno zakazany.

2 3
možnosti
JC

Nevím, kdo to napsal, ale nevylučuji, že to byli nějací mladí a hloupí národní socialisté. I když mně přijde divné, že by zrovna tito lidé věděli, kde všude se v Praze nacházejí nějaké takové podniky, v nichž se scházejí lidé podporující muslimskou imigraci. To bych čekal spíš u lidí, kteří ty podniky navštěvují - ti je znají doopravdy. Navíc mně to přijde na nacionální socialisty takové poněkud nedomrlé. Myslím, že jejich útok by byl rasantnější. A proti různým cílům postupně a proti každému rasantně - ne během jedné noci lehce počmárat výkladní skříně řady "sluníčkářských" podniků rozprostřeně po celé Praze. Při nacionálně socialistickém útoku by ty podniky měly přinejmenším rozbité výlohy, ale spíše by ještě i hořely.

2 2
možnosti
Foto

J80i57ř35í 31T87o21m37á44š

25. 4. 2016 13:54

A není to spíš způsob, jak zviditelnit Hate Free? Cui bono?

14 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik