Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádný Putin na žádnou Ukrajinu nevletěl. 

My, tedy Západ v čele s USA, jsme se pokusili podtrhnout Rusku ukrajinskou židličku pod zadkem. 

A Rusko reagovalo adekvátně, podobně, jako před 55 lety USA ve věci Kuby.

A Putin a Islám? Nemůže rozeštvat skoro čvrtinu své populace. To ale neznamená, že máme po takovém počtu muslimů toužít.

1 8
možnosti

Jasně, Donáško. Žádný Putin na Ukrajinu nevletěl a přitom ho ta válka neválka stála už desítky miliard a život stovek ruských vojáků...

http://enovinky.ru.nf/Nemcov.pdf

7 1
možnosti
PGS

Putman je schopen, když bude myslet, že mu to něco přinese,  udělat cokoliv. Otevírat mešitu, nebo se křižovat u Krista Spasitele nu zřejmě vyjde nastejno.

3 1
možnosti
JR

J73a54r23a 68R91a46n88k

24. 9. 2015 20:30

Navic ma popy pravoslavne cirkve, kteri vesele donaseli na sve ovecky KGBRv

1 0
možnosti
LH

Tak já vám to rád vysvětlím. Putin je samozřejmě vstřícný k muslimům. Nakonec jeho velký přítel čečenský prezident je taky muslim. Jenže pokud by to v Evropě s muslimy fungovalo jako v Rusku, ani bych nepípl. Dovede si představit, jak by to vypadalo, kdyby v Rusku začli předvádět to co ve Francii, v Anglii či v Německu? To by s nimi milicijaněry hodně rychle hotoví.

4 3
možnosti

Takže? Máme je začít vyvražďovat jako Putin v Čečně?

3 1
možnosti
Foto

J31a88k55u82b 81R43o57t31h

24. 9. 2015 13:10

Ano, máte pravdu.R^ Já jsem mimochodem od putinovců četl fantastické zdůvodnění - VVP dokáže s islámem zatočit, jednou jej budeme na kolenou prosit a na Rus zdrhat, takže pokud jde o onu mešitu, postavil ji proto, aby měl Mohamedy na očích a jeho FSB je mohla pěkně poslouchat a sledovat hromadně. Neuvěřitelné, že?8-o

8 1
možnosti
Foto

Fantazie, kterým nikdo nemůže věřit.

1 4
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik