Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusko nielenže nedováža európske potraviny, vďaka ich nízkym cenám dokonca vyváža pšenicu aj na trhy, ktoré patrili európskym vývozcom.

0 1
možnosti

LOGICKÝ KROK RUSKA - 1. část

NĚMECKÝ PODNIKATEL: SANKCE NAHRÁVAJÍ RUSKÉMU ZEMĚDĚLSTVÍ

http://www.chelemendik.sk/Nemecky_podnikatel_sankce_nahravaji_ruskemu_zemedelstvi_757332613.html

16.8.2015 - Ředitel největšího ruského závodu na výrobu mléčné produkce, německý podnikatel Stefan Dürr v interview pro německý list Die Zeit sdělil své dojmy z ruského zemědělství.

„Zákaz dovozu západních potravin prospívá ruskému agrárnímu sektoru. Nedávno mne navštívil hlavní nákupčí společnosti Metro v Rusku. Dříve bylo PRO DOMÁCÍ VÝROBCE NEUVĚŘITELNĚ TĚŽKO PROBOJOVAT SE na pulty obchodů Metro. Existovalo tzv. „vstupné", a za samotné zboží se platilo často teprve za dva až tři měsíce. A nyní si Metro aktivně vyhledává ruské dodavatele. Společnost je dokonce ochotna financovat vývoj nových výrobků", komentuje situaci německý podnikatel.

0 2
možnosti

LOGICKÝ KROK RUSKA - 2. část

FRANCOUZŠTÍ CHOVATELÉ ZTRATILI 800 MILIONŮ EUR KVŮLI RUSKÉMU EMBARGU

http://www.chelemendik.sk/Francouzsti_chovatele_ztratili_800_milionu_eur_kvuli_ruskemu_emb_250589484.html

8.8.2015 - Francouzští farmáři už rok cítí následky ruského embarga, a situace se i nadále zhoršuje, oznámila francouzská rozhlasová stanice France info.

Největší těžkosti mají francouzští výrobci vepřového masa, podotýká rozhlasová stanice. Podle informace France info, vyvážela Francie do Ruska ročně téměř 70 tisíc tun vepřového masa. „To všechno se najednou zastavilo", praví se v příspěvku.

Francouzské zemědělství se ocitlo v těžké situaci nejen kvůli přímým ztrátám, podotýká France info. Přesycení evropského trhu potravinami, které se dříve vyvážely do Ruska, způsobilo nevyhnutně snížení cen.

Jak řekl v interview pro rozhlasovou stanici ředitel společnosti Limdor Jean-Luc Souris, jeho podnik vyvážel ročně do Ruska asi tisíc tun jablek. „Je to skoro 10% ovoce, které vyrábíme", zdůraznil Souris.

0 2
možnosti

Miluji tyto diskuse, kde se Autor zmini o rusku a okamzite vystartuji diskuteri s: ale v americe prece taky.

Jen na to  biti cernochu zatim jeste nedoslo.

2 0
možnosti
Foto

Mě by moc zajímalo, jestli Putin zlikvidoval taky ty belgické paštiky, holandské a francouzské sýry, italská vína atd., kterýma jsou napěchovaný lednice a spíže na jeho sídle a v jeho početných dačách.

4 0
možnosti

Ničení jídla je hřích proti Bohu a proto je to začátek Putinova konce.

0 0
možnosti
Foto

Vždyť i u nás za komunistů se ničili potraviny. Dělal jsem po vojně Jednotě. Kolik tun zeleniny, potravin se vyváželo na skládku. Zelenína proto, že ve skladu schnila, protože ji za tu cenu a kvalitu nechtěl a stejně tak u potravin. To samé se dělo v Potravinách.

0 0
možnosti

Ale konkretne do lahudek na Strossmayeraku si pro to uz nepozivatelne jrzdili ze ZOO.

0 0
možnosti

Sorry, ale podobnou rétoriku používali komunisté...a  u toho se ještě prolínaly záběry bagrů ničící potraviny se záběry bezdomovců, žebráků nebo vyhladovělých afrických dětí. 

Bohužel, takhle to funguje ve světě tržního hospodářství. 

Mimochodem, v civilizovaném světě více hrozí přejídání nežli hladovění.

0 1
možnosti

R93u31d89a 62S58l41a64v59í15k

20. 8. 2015 13:40

Ničení potravin je ve světě naprosto běžné...kolik jen tun vyhodí a zlikvidují v EU kvůli různým vyhláškám a nařízením.

4 1
možnosti
Foto

Rusko mírovými tanky rozjezdí imperialistické sýry a rajčata. Tím zasadí imperialismu zdrcující úder a ruskými mílovými kroky bude Putin kráčet ke světlým zítřkům.....urá, urá, urá........Toho bohdá nebude, aby kapitalista svými odpornými sýry rozvracel ruský blahobyt......;-D;-D

9 0
možnosti

Nedělejte tady ze sebe troubu.. Nebo nám snad chcete namluvit, že Američani by zabavený kontraband ať už by jeho obsah tvořilo cokoli, rozdali strádajícím? A pokud Rusko vyhlásilo zákaz dovozu z určitých zemí, nejsou tyto potraviny ničím jiným než kontrabandem.. uráá, urá

4 6
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik